• Share

Festivalul Luminii si licuricii Romaniei

Festivalul Luminii si licuricii Romaniei

 

Stii serile acelea cand calatoresti, aproape atipesti, dar parca n-ai inchide ochii, doar-doar mai vezi putin luminile din zare, de la periferia oraselor? Dar luminile vazute de la sute de km inaltime de te fac sa uiti de frica de avion si incerci sa le prinzi in cat mai multe cadre? Cativa oameni ingeniosi, ”Cercetasii Romaniei”, s-au hotarat sa organizeze Festivalul Luminii, unde tu poti ”redescoperi frumusetea lucrurilor marunte”, ca cele descrise mai sus.

 

 

Deja la a 12-a editie, evenimentul e organizat sincron in mai multe orase. Pe 14 mai se vor lumina voios Miercurea Ciuc, Pascani, Brasov, Sibiu, Ramnicu Valcea si Bucuresti. Daca esti din capitala, vino la 20:00 in parcul Carol. Ai ajuns mai repede de la job? Poti participa si la diverse ateliere de jonglerii, facepainting sau te poti relaxa in zona inspirationala. Nu uita sa iti pui si o dorinta la copacul cu acelasi nume.

 

 

Pe 21 mai Arad, Hunedoara, Craiova, Slobozia, Cluj-Napoca, Fagaras, Oas si Rosia Montana vor fi licuricii Romaniei. Iar de pe 22 mai pana pe 11 iunie, restul oraselor le vor lua locul pe rand. Organizatorii sunt de toate varstele, de la lupisori (cei mici) la seniori si lideri, asa ca ii poti aborda sa-i intrebi daca mai au nevoie de ajutor. Sunt foarte zambareti si mereu dornici sa interactioneze cu membrii comunitatii sau viitorii voluntari. Cine stie, poate te corup si pe tine la facut de lucruri frumoase odata ce intri-n vorba cu ei.

 

 

Daca mai ai vreo indoiala in legatura cu prezenta ta aici, intra pe http://festivalul-luminii.ro/ si scapi de ea cat ai zice „bec”.

Distribuie