• Share

Flash-mob "filarmonic" pentru cel de-al doilea film al lui Tudor Giurgiu, "Despre oameni si melci"

Flash-mob

 

Cel de-al doilea lung-metraj al lui Tudor Giurgiu, prezentat de Ziua Copilului in cadrul Festivalului International de Film Transilvania (TIFF) va avea premiera in cinematografe in luna septembrie a acestui an. Despre oameni si melci este numele sau si se anunta a fi o comedie inspirata din realitate, care povesteste istoria unui grup de muncitori care muncesc intr-o uzina ajunsa in pragul falimentului la inceputul anilor '90. Lucrurile iau o turnura interesanta in momentul in care unul dintre ei gaseste formula prin care sa salveze fabrica de la faliment si, implicit, si pe colegii sai de la somajul iminent.

 

 

Ce legatura exista intre Despre oameni si melci si "Notes and Ties" Orchestra, pe langa faptul ca muzicienii au aparut pe coloana sonora a filmului? Poti sa te lamuresti in filmuletul de mai jos:

 

 

 

 

 

 

Si ca sa o spunem si in cuvinte, orchestra "Notes and Ties" a organizat un flash-mob la Cluj Napoca dedicat celui mai recent film al lui Tudor Giurgiu. Flash-mob-ul "filarmonic" e un teasing care imi confirma inca o data ca filmul regizorului roman ar putea sa-mi mai alunge din melancolia specifica toamnei.

 

Pana atunci, asteptam cuminti si, eventual, ne delectam cu primul lung-metraj al regizorului, Legaturi Bolnavicioase!

 

 

 

despre oameni si melci tudor giurgiu

Distribuie