• Share

Fotoreportaj: Pet Expo 2014 - o mica Arca a lui Noe chiar in inima Bucurestiului

Fotoreportaj: Pet Expo 2014  - o mica Arca a lui Noe chiar in inima Bucurestiului

 

Weekendul ce tocmai s-a incheiat a fost animat la Romexpo, unde iubitorii de animale mai mult sau mai putin exotice au avut intalnire la Pet Expo 2014. Au fost prezenti peste 40 de expozanti - crescatori de animale, furnizori de produse destinate ingrijirii acestora dar si asociatii profesioniste - precum si numerosi vizitatori si pet-urile lor. Sa vedem, prin urmare, cam care a fost atmosfera la Pet Expo imortalizata in colaje foto.

 

pet expo

 

 

Splendidul Mastiff din imagine a facut furori, fiind adorat de toti copiii prezenti la expozitia canina.

 

 pet expo 2014

 

 

Ne-am bucurat si de intalnirea cu mai multe specii de papagali, printre care si perusii. Acestia ne-au amuzat gratie micilor momente de tandrete.

 

 

pet expo 2014

 

 

Animalele exotice - soparle din centrul Australiei sau cameleoni - nu au avut nicio obiectie legata de prezenta vecinilor ceva mai domestici, cum ar fi hamsterul sau mielul.

 

 

pet expo 2014

 

 

In acest mini-paradis al animalelor au fost prezente rase variate de caini: de la cei de jucarie cum sunt Westie, Bichon frise, sau Pug pana la Lup, Husky sau Golden Retriever .

 

 

pet expo 2014

 

 

Pentru cei cu gusturi mai delicate apropo de animalele de companie, din peisaj nu au lipsit nici iepurasii sau Porcusorii de Giuneea.

 

 

pet expo 2014

Distribuie