• Share

FUSION Festival s-a incheiat in lumina laserelor si a efectelor speciale. Urmeaza FUSION Baroque!

FUSION Festival s-a incheiat in lumina laserelor si a efectelor speciale. Urmeaza FUSION Baroque!

 

FUSION Festival a adunat in weekend-ul 13-14 iule cateva mii de oameni la baza barajului de la Gura Raului din Sibiu.

 

Au fost doua zile de spectacol in mijlocul unui peisaj superb la poalele muntilor Cindrel. Festivalul a inceput vineri pe platforma situata la 300 de metri de baraj cu ASTRONAUT KRU STAGE. Tot vineri s-au putut urmari in premiera o parte din efectele de lumini, lasere si proiectii pregatite pentru sambata.

 

 

 

fusion festival sibiu baraj iulie 2012

 

 

 

A doua zi de festival a adus pe scena din mijlocul naturii artisti cu notorietate din tara si din strainatate: Suie Paparude, Cosmic Gate, Maarten Sikke, Horace Dan D, Shiver si multi altii.

Un show foarte apreciat au avut dansatorii trupei Gomorah: efecte de lumini si foc, dans, costume fastuoase si o coregrafie inedita care a impresionat.

 

 

 

fusion festival sibiu gura raului fusion baroque avrig

 

 

 

Momentul FUSION a fost punctat la ora 00.00 cu spectacolul de lumini, lasere, proiectii si jocuri de artificii deasupra barajului, cu imnul oficial al festivalului si prestatia incendiara a trupei Cromatic Dance din Sibiu. Muzica, luminile, peisajul si atmosfera au tinut mii de oameni in picioare pana in zori.

 

 

 

fusion festival 2012 fusion baroque 2012

 

 

 

Si cum orice sfarsit reprezinta un nou inceput, la sfarsitul lui august incepe FUSION Baroque, un eveniment in care muzica impreuna cu efectele vizuale, laserele, proiectiile si artificiile realizeaza un spectacol multimedia unic. Trupele de dansatori vor anima evenimentul, iar vestimentatia si coregrafia acestora vor completa aerul baroc al locatiei.

 

Locatia este una de vis, si anume Palatul Brukenthal Avrig, situat la 20 de kilometri de Sibiu. Muzica promite sa tina pasul, line up-ul urmand sa fie anuntat cu 30 de zile inaintea evenimentului.

Distribuie