• Share

Grecia - Romania: unde urmarim partida si ce oferte au pregatit localurile bucurestene

Grecia - Romania: unde urmarim partida si ce oferte au pregatit localurile bucurestene

 

A trecut ceva vreme de cand fotbalul romanesc ne-a scos spontan in strada dupa un meci. Asta in conditiile in care pentru multi o victorie importanta a tricolorilor este una dintre putinele bucurii autentice. Nu stim daca faptul ca Mitica Dragomir nu mai e presedinte la Liga va purta noroc sau ghinion Nationalei, dar iata ca ne aflam in pragul unui meci care poate aduce fotbalului romanesc o noua calificare la un Campionat Mondial dupa o pauza de 15 ani.

 

Jucam la greci, despre ale caror daruri legenda spune ca e bine sa te feresti si e musai sa castigam, fiind un meci de baraj. Nu mai conteaza ca presa internationala vede meciul de la Atena dintre Grecia si Romania drept cea mai lanceda partida de la baraj, toata tara va urmari cu pumnii stransi partida si inclusiv militarii romani din Afganistan au facut un filmulet de incurajare pentru fotbalisti.

 

 

meci baraj grecia romania 2013

 

 

Daca planuti sa vedeti meciul in gasca, dar nu acasa pe canapea, barurile si pub-urile bucurestene sunt pregatite sa dea sonorul televizoarelor sau plasmelor la maximum.

 

In Centrul Vechi va puteti instala sa vedeti meciul la Fire (unde se mai pot viziona si partidele din Premier League), la Beraria Hanul cu Tei ori la Clock’s Pub.

 

La Puzzle, in Piata Victoriei, veti manca nachos din partea casei sperand ca grecii sa incaseze un gol. Sau mai multe. E posibil ca si Calea Victoriei sa fie on fire in caz de reusita, asa ca nu e o idee rea sa fiti prin preajma, la Spice Club.

 

Poate veti purta noroc tricolorilor daca veti alege sa vedeti meciul intr-un palat, la Inspayer, iar daca se iese dupa in Piata Universitatii veti fi primii care ajung. In plus, au si o oferta tentanta: daca Romania bate, diferenta de goluri va fi transformata in bere gratis pentru clienti.

 

Nu-i deloc o idee rea sa vedeti meciul la Champions, pentru o atitudine pozitiva, de campioni, care ne poate duce spre Brazilia 2014.

Distribuie