• Share

Grimus vaneaza, pana pe 10 mai, cel mai tare moment din viata ta! #selfie

Grimus vaneaza, pana pe 10 mai, cel mai tare moment din viata ta! #selfie

 

Rockerii clujeni de la Grimus lucreaza la un nou clip, #selfie, si s-au gandit sa transforme procesul intr-o experienta inedita. Piesa va fi inclusa pe coloana sonora a filmului #Selfie, care apare pe marile ecrane pe 9 mai (in curand vom reveni cu impresii despre film).

 

Trupa lanseaza o invitatie tuturor celor care simt ca fac parte din generația Do It Yourself si care au chef sa-si faca un altfel de selfie, nu in oglinda, ci intr-un clip. Astfel, Grimus caută cele mai tari momente din viața voastra si asteapta materiale video cu aceste momente importante, speciale, deosebite și dragi voua.

 

 

selfie grimus

 

 

Cele mai spectaculoase momente vor fi răsplătite dupa cum urmeaza: premiul special pentru cel mai tare clip trimis este în valoare de 500 €, iar următoarele 5 cele mai apreciate primesc fiecare câte o invitație dublă la filmul #Selfie. Participanții selecționați vor fi creditați la finalul videoclipului.

 

Tot ce aveti de facut este sa trimiteti un videoclip (amator, preluat personal cu orice tip de smartphone sau aparat foto/cameră), cu o durată cuprinsă între 5 și 15 minute, până la data de 10 mai 2014, la adresa [email protected]. Mai multe detalii gasiti pe pagina de FB a trupei.

Distribuie