• Share

Guerillive Acoustic Session, noul sezon de muzica unplugged de la Radio Guerilla. Cu Bogdan Serban, din 1 octombrie

Guerillive Acoustic Session, noul sezon de muzica unplugged de la Radio Guerilla. Cu Bogdan Serban, din 1 octombrie

 

Luna octombrie incepe in forta pe plan muzical, iar dovada vie sta in persoana lui Bogdan Serban! Nu, nu s-a apucat de cantat (desi cu siguranta n-ar fi dus lipsa de succes in topuri), insa da startul la un nou sezon de concerte unplugged in studioul Radio Guerilla. Sub o nou denumire, si anume Guerillive Acoustic Session, emisiunea celebrului radio man va fi difuzata live in fiecare zi de luni, in intervalul 18:00 - 19:00, timp de 12 saptamani, echivalentul a tot atatea concerte. Reluarea se intampla duminica, in acelasi interval.

 

 

 

bogdan serban concerte unplugged

 

 

 

“Fiecare artist, la un moment dat, e dator sa se arate în fata publicului sau, dezbracat de orice vesmânt creat din efecte electronice, fara a mai folosi steroizii distorsului electric sau alte brizbrizuri auditive. La Guerrilive Acoustic Session vor fi artisti care pâna acum n-au apucat sa ajunga la sesiunile clasice, mai mult, vor fi si debuturi absolute – trupe care au repertoriu difuzat de Radio Guerrilla, dar care, pâna acum, n-au performat pe nicio scena si care vor sustine primul concert din cariera în direct in studiourile noastre. Poate, cu ocazia asta, vom afla cum si în ce se materializeaza muzica odata iesita din capul creatorului ei, folosindu-se de instrumente curate.” Bogdan Serban, realizator Guerrilive Radio Session, actuala Guerillive Acoustic Session.

 

PS: Primul invitat al lui Serban este Florin Chilian, care intra in direct fix pe 1 octombrie, de la ora 18:00. Pregatiti-va radiourile si stay tuned!

Distribuie