• Share

H&M inaugureaza pe 7 noiembrie primul magazin stradal din Bucuresti, in Centrul Vechi

H&M inaugureaza pe 7 noiembrie primul magazin stradal din Bucuresti, in Centrul Vechi

 

Este o toamna bogata in evenimente pentru cei de la H&M. Dupa magazinul deschis de curand in cel mai nou mall din Bucuresti, Promenada, pe 7 noiembrie, la ora 14.00, va avea loc inaugurarea oficiala a unui nou spatiu, chiar in inima orasului, in Centrul Vechi.

 

Promotiile de la Promenada nu au reusit totusi sa atraga mai mult de 100 de persoane la inaugurarea noului magazin fata de 2011, la deschiderea primului H&M din Romania, cand aproape 2000 de fani ai brandului au asteptat cu sufletul la gura sa treaca pragul magazinului. E un semn poate al unei suprasaturari a pietei in conditiile in care fashionistii din toata tara au acum acces la 25 de magazine H&M in Bucuresti si marile orase. 

 

 

h&m deschidere Lipscani Centrul Vechi 2013

 

 

Daca ati trecut prin centru in ultimele zile, sigur ati vazut pregatirile noului magazin de pe Lipscani 30-34, deci hai sa aflam ce surprize pregatesc cei de la H&M pentru marea deschidere din 7 noiembrie...

 

Primii 50 de cumparatori se vor putea bucura de carduri de cumparaturi de 50 de lei, iar daca faceti achizitii de peste 100 de lei, veti primi un voucher de 30 de lei. In afara de produsele si colectiile deja cunoscute, in H&M-ul de pe Lipscani veti gasi si accesorii Home&Deco (disponibile si in magazinul din Promenada Mall) plus colectia Divided Grey Girl in exclusivitate.

Distribuie