• Share

Happn, noul Cupidon digital

Happn, noul Cupidon digital

 

Din seria noutati din era digitala, e momentul sa stii ca a aparut Happn, amicul sau mai degraba concurentul lui Tinder. Inainte de a ne bucura sau de a critica noua aplicatie, sa vedem despre ce este vorba. Principiul este in mare acelasi ca la Tinder, pentru ca Happn tot pentru dating este dedicat.


happn

 

Dupa ce downlodezi aplicatia te poti conecta prin Facebbok, dar nu-ti face griji, Happn nu va posta nimic pe Facebook fara stirea ta. Dupa ce vei selecta un interval de varsta care te intereaseaza, poate incepe “vanatoarea” virtuala de persoane care se afla in apropierea locului in care esti in acel moment.

 

happn  

Si pentru ca Happn iubeste coincidentele, vei afla inclusiv de cate ori ti s-au incrucisat cararile cu respectivii prin vreun bar, club ori parc. Daca iti place cineva, e suficient sa apesi pe inimioara rosie, iar daca “crush”-ul e reciproc, vei putea vorbi in curand cu persoana respectiva.


Dezavantajul fata de Tinder este ca aplicatia iti va selecta persoane aflate la o distanta de numai 250 de m in jur, ceea ce este OK cand mergi in Control, dar poate nu atat de OK cand treci prin Cismigiu. Daca esti deja pe Happn, da-ne un semn si spune-ne cum ti se pare.

Distribuie