• Share

Idei din Tara lui Andrei: voteaza pana in 15 mai transformarea in realitate a unui proiect educational, comunitar sau de mediu

Idei din Tara lui Andrei: voteaza pana in 15 mai transformarea in realitate a unui proiect educational, comunitar sau de mediu

 

De patru ani incoace unii dintre locuitorii Romaniei au inceput sa se miste intr-un spatiu diferit si populat cu tot felul de idei si initiative - Tara lui Andrei. Dar despre ce este vorba de fapt in aceasta noua tara?

 

Misiunea principala este responsabilizarea sociala, motiv pentru care exista Fabricat in Tara lui Andrei - o importanta competitie pentru dezvoltarea de afaceri sociale de la noi. Se ofera finantari in valoare totala de 350.000 pentru crearea de intreprinderi sociale ce produc valoare, rezolva probleme sociale si ofera locuri de munca in comunitatile vizate.

 

 

tara lui andrei FB 

 

 

Si tot in Tara lui Andrei se sustin si ideile indraznete si valoroase, din acelea care au puterea de a transforma visele in realitate si de a schimba comunitati. Astfel, in cadrul competitiei Idei din Tara lui Andrei, s-au inscris in acest an 389 de proiecte din domeniile educatie, mediu si dezvoltare comunitara, ce concureaza pentru finanțări în valoare totală de 200.000 de euro.

 

Dintre acestea amintim: Biciclete cu zâmbet - pledeaza implicarea activă a elevilor în practicarea sportului în mijlocul naturii; Bucureștiul frumos - proiectul își propune să transmită publicului tânăr povestea orașului în care trăiesc, într-o manieră interactivă și inedită; Calul, prietenul meu - se intentioneaza oferirea copiilor cu diverse dizabilităţi, lecţii de călărie terapeutică sau hipoterapie acesta fiind un serviciu social inovativ; Livrez Dragoste - se doreste îmbunătăţirea calitativa a formei de comunicare dintre oameni; Semn SPRE carte - Scop: darul de carte. Argument: Într-o lume în care lectura nu este o obișnuință, există copii și adolescenți care și-ar dori totuşi să citească etc.

 

Daca vrei sa sustii un proiect o poti face, votand la sectiunea Idei din Tara lui Andrei, pana pe 15 mai.

Distribuie