• Share

In Sibiu a fost construit unul dintre cele mai frumoase spatii de joaca pentru copii. Cum arata

In Sibiu a fost construit unul dintre cele mai frumoase spatii de joaca pentru copii. Cum arata

In Sibiu a fost construit unul dintre cele mai simpatice locuri de joaca pentru copii, din Romania. Parcul a fost ridicat la intrarea in Gradina Zoologica, unde acum micutul tau se poate da intr-un leagan pentru copii sau intr-un balansoar, in timp ce priveste spatiul verde din apropiere. Constructorii au tinut ca locul de joaca sa se incadreze cat mai mult in peisaj si au incercat sa utilizeze cat mai putin masele plastice.

 

 

Sibiul este considerat unul dintre cele mai frumoase orase din Romania, motiv pentru care este vizitat de mii de turisti romani si straini. In paralele cu grija pentru cultura si conservarea specificului local, autoritatile din fosta capitala europeana a culturii lucreaza si pentru fericirea celor mici. La intrarea de la Gradina Zoologica a fost construit un loc de joaca ce poate concura cu succes la titlul de cele mai reusite parculete. Spatiul de joaca pentru copii a fost ridicat la marginea spatiului verde, astfel ca prichindelul se poate bucura de un peisaj natural, in timp ce se da intr-un leagan pentru copii, intr-un balansoar sau pe un tobogan.

Spatiul are un peisaj diferit fata de locurile traditionale de joaca, a fost ridicat departe de zona de trafic si poluare si este construit la marginea unei paduri. Ce il face si mai interesant este ca proiectul a fost gandit astfel incat sa se incadreze in peisaj. Constructorii au apelat foarte putin la plastic si au folosit in special lemnul pentru leaganul pentru copii, balansoare sau tobogan, informeaza turnulsfatului.ro. Ceea ce il face foarte primitor. Pentru pardoseala s-a folosit coaja de copac, in locul traditionalului nisip sau pietris, ceea ce ii da o nota de originalitate.

Parintii care isi duc astfel micutii la Gradina Zoologica din localitate fac de cele mai multe ori o escala si in noul loc de joaca. Parculetul are dotari speciale pentru cei mici: leagan pentru copii, tobogan sau balansoare. Este ferit de pericolele traficului si cei mici se pot bucura in liniste de peisajul natural care inconjoara locul de joaca.

Daca totusi vreti ca cel mic sa se bucure si acasa de un leagan pentru copii, noi am gasit cateva oferte interesante la Noriel. Aveti variante atat pentru interior, cat si pentru gradina.

Distribuie