• Share

Inapoi in Mezozoic cu XXL Dino Expo - cea mai mare expozitie de dinozauri in marime naturala

Inapoi in Mezozoic cu XXL Dino Expo - cea mai mare expozitie de dinozauri in marime naturala

 

Cea mai mare expozitie de replici  de dinozauri in marime naturala a invadat capitala pana pe 8 iulie in parcarea Carrefour Orhideea. Daca nu ati avut inca sansa sa o vizitati, fiti fara griji, XXL Dino Expo revine in Bucuresti in luna septembrie a acestui an. 

 

 

 

xxl dino expo dinozauri expozitie

 

 

 

Colectia contine 32 de exponate, toate realizate si aduse special din Asia, unele dintre ele fiind echipate cu un sistem robotic complex care le permite sa prinda viata prin miscari si sunete.

 

 

 

xxl dino expo expozitie dinozauri carrefour orhideea

 

 

 

Aceasta este insa doar o mica parte din ce a oferit in aceasta luna XXL Dino Expo, deoarece organizatorii au pregatit si surprize pentru cei care au calcat pragul expozitiei. Cei mici, si nu numai, au avut parte de o zona special amenajata pentru proiectia unui film educational despre munca paleontologilor. Iar pentru a pune in practica ceea ce au invatat, cei mici au avut sansa de a se antrena pentru a deveni ei insisi mici paleontologi. Intr-o cutie speciala, oase de dinozauri si instrumentele necesare le-au stat la dispozitie pe durata expozitiei.

 

 

 

xxl dino expo replici naturale dinozauri t rex

 

 

 

Provocarea maxima a constat in dinozaurul T-Rex impresionant, pe care impatimitii si aventurierii au avut ocazia sa se catere si sa incerce sa-l stapaneasca.

 

 

 

xxl dino expo dinozauri expozitie

 

 

 

In perioada urmatoare, XXL Dino Expo se muta la Constanta, urmand sa revina in septembrie in Bucuresti. Cei care se vor afla la mare vor avea parte de inca o surpriza: un dinozaur T-Rex gigant care se va misca in voie printre oameni.

Distribuie