• Share

Incepe anul in forta si pregateste-te sa te distrezi la concertele lunii ianuarie

Incepe anul in forta si pregateste-te sa te distrezi la concertele lunii ianuarie

 

Pentru a incepe anul in forta nu ar strica sa va treceti in agendele nou-noute cateva dintre concertele lunii ianuarie. Exista rock, exista pop, exista alternative, deci exista un loc in sala pentru toata lumea.

 

 

concerte ianuarie 2013 buucresti

 

 

Byron (23 ianuarie)

 

Fanilor Byron li se pregateste un concert chiar la inceput de an si vor avea ocazia sa asculte piese de pe albumul lansat in 2013, 30 Seconds of Fame/ 30 de secunde de faima. Ii veti putea aplauda la Hard Rock Cafe, iar biletele costa intre 40 si 50 lei.

 

 

Vita de Vie: Fenomental Tour – Bucuresti (24 ianuarie)

 

Pentru a sarbatori 15 ani de la aparitia celui mai important album al lor, Fenomental, Viata de Vie vor porni intr-un turneu national, chiar de la inceput de an. Pana in mai vor avea timp sa cante in 30 de orase. Pe 24 ianuarie, ii veti putea vedea in Fabrica, incepand cu ora 21.00.

 

 

Zdob si Zdub de Ziua Unirii - 6 ani de Hard Rock Cafe (24 ianuarie)

 

Pe 24 ianuarie vom avea parte de o dubla aniversare – Unirea Principatelor si 6 ani de Hard Rock Cafe in Romania. Ambele vor putea fi sarbatorite pe ritmuri de Zdob si Zdub care promit sa incinga o mare hora. Intrare: 60 lei/loc in picioare in fata scenei, 80 lei/loc la masa.

 

 

Deck Sounds - Elliphant (25 ianuarie)

 

Seria party-urilor Deck va fi deschisa la Atelierul de Productie de catre Elliphant, noua revelatie a muzicii suedeze, care si-a lansat primul album, A Good Idea, in 2013. Biletul costa 40 lei sau 50 de lei, in seara evenimentului. 

 

 

Iced Earth - World Tour 2014 (28 ianuarie)

 

Va ganditi sa dati greutate inceputului de an? In acest caz concertul celor de la Iced Earth din Silver Church poate fi o alegere inspirata. Fanii metal stiu de ce... Pentru concert va trebui sa scoateti din buzunar intre 65 si 75 lei sau 85 lei, in ziua concertului.

Distribuie