• Share

Incepe goana dupa reduceri - Black Friday 2015

Incepe goana dupa reduceri - Black Friday 2015

 

In mod traditional, Black Friday, cunoscuta si precum Vinerea Neagra sau Vinerea Reducerilor in Romania, are loc in ultima vineri din luna noiembrie. Devenind un fenomen tot mai popular pe intreg globul, exista o selectie variata a magazinelor si retailer-ilor care ofera produse la preturi reduse in aceasta zi. Insa multe dintre magazine aleg sa organizeze Black Friday cu o saptamana mai devreme, ca anul trecut, cateva in perioada 27-29 noiembrie, iar altele vor oferi promotii intr-un interval mai mare (20-29 noiembrie).

 

 

reduceri black friday 2015

 

 

Avand in vedere numarul mare al magazinelor si retail-erilor care se inscriu in fiecare an in goana reducerilor, acestia pot fi impartiti in mai multe criterii, pentru a usura cumparaturile cumparatorilor. Pe langa magazinele cu produse IT, se numara si felurite magazine cu haine, incaltaminte, jucarii, articole pentru casa, carti, produse cosmetice si multe altele. Sfatul nostru e sa va inarmati cu rabdare, orice tip de magazin sau retailer ati alege.

 

Printre magazinele cu produse IT care participa la Black Friday se numara si Elefant, evoMAG, Flanco, ITGalaxy, AVmall, TeamDeals si Clickshop. De asemenea, in cursa reducerilor s-a inscris si eMag, adica cei care au adus pentru prima data in Romania conceptul de Black Friday. Acestia vor fura startul si in acest an, punand la dispozitia consumatorilor promotiile pe data de 20 noiembrie, pentru ca livrarile sa poata fi facute pana pe 30 noiembrie. Majoritatea acestor magazine sunt prezente online, asa ca puteti verifica site-urile lor, sperand sa nu le cada serverele din cauza multitudinii ofertelor, de care vor toti sa beneficieze. 

 

Puteti sa luati chiar si cadourile pentru Craciun in avans, in aceasta perioada, oferta jucariilor si articolelor pentru copii fiind prezenta in magazine precum Elefant, Noriel si Nichiduta.

 

Daca una dintre activitatile voastre preferate din aceasta perioada friguroasa este cititul, librarii online precum Nemira, Libris, Okian si Elefant s-au inscris pe lista participantilor la Black Friday. Sau puteti oricand sa achizitionati un Kindle din magazinele cu produse IT si sa cumparati variantele digitale ale cartilor.

 

V-am pregatit si cateva magazine care au oferte promotionale la imbracaminte: Elefant, My Closet, KurtMann, Originals, Boutique Mall, DepoCHIC, Karine si PPT. Daca doriti si incaltari asortate noilor outfit-uri, puteti incerca promotiile prezentate de Otter, Ecco SHoes, dEpurtat, Kalapod si Zorile Store

Distribuie