• Share

Incubator 107 implineste 2 ani de activitate mestesugareasca

Incubator 107 implineste 2 ani de activitate mestesugareasca

 

Proiectul Incubator 107, aflat sub umbrela Asociatiei Macaz, implineste, in aprilie 2013, 2 ani de activitate mestesugareasca.

 

In decursul acestor ani, Incubatorul a incurajat oameni sa calatoreasca sau sa isi dea demisia pentru a se dedica vocatiei dorite. A adus zambete, creativitate si echilibru intr-o incercare simpatica si motivationala de a schimba lumea.

 

 

 

incubator 107 aniversare

 

 

 

Totusi, cum putem contribui noi la incurajarea sau tragerea de maneca a oamenilor din spatele atelierelor? Incubator 107 a venit cu o solutie: Campania Aniversara Incubator 107. Oamenii pot vota atelierele sau mesterii care le-au facut ziua mai frumoasa, fie daca au fost participanti, fie doar din auzite sau din dorinta de a nu rata atelierul urmator. Se poate vota pana pe 18 martie, iar pe site gasiti formularul si toate informatiile de care aveti nevoie.

 

Daca tot am votat oamenii care ne-au invatat ceva si ne-au schimbat macar putin modul de a vedea viata, Incubatorii s-au gandit ca mesterii merita sa fie premiati si prin ceva palpabil, si anume diverse donatii. Acestea vor fi folosite pentru a le cumpara ustensile, echipament sau cursuri care sa le duca mestesugul mai departe, spre maiestrie.

 

Credeti, insa, ca nu s-au gandit si in continuare la voi? Ei bine, iata ca au facut-o. Pentru fiecare suma donata veti primi invitatii gratuite la nocturna aniversara din 30 martie, la ateliere sau puteti primiti cadouri handmade sau rasfaturi chiar de la mesteri. Totul se desfasoara pana pe 30 martie.

 

Comunitatea Incubator107 este un loc in care poti sa cresti, in care orice evolutie este incurajata, unde stii ca esti bun la ceva si il impartasesti cat de des poti.


Sub aceasta deviza, Incubatorii te asteapta sa sarbatoresti impreuna cu ei cei 2 ani de activitate în care lucrurile frumoase s-au nascut in mansarda unei case, inca din aprilie 2011.

Distribuie