• Share

Informatii utile despre concertul lui Roger Waters: acces, program, restrictii

Informatii utile despre concertul lui Roger Waters: acces, program, restrictii

 

Miercuri, 28 august, Piața Constituției va găzdui cel mai important eveniment al anului, Roger Waters - The Wall live! Fanii Pink Floyd vor avea ocazia să vadă producția legendară inspirată de al XI-lea album al trupei. Datorită tehnologiei avansate, întreaga punere în scenă nu va fi  doar un simplu concert, ci o producție de dimensiuni uluitoare despre care presa internațională vorbește numai la superlativ. Am vorbit si noi, aici. Însă până la momentul în care Roger Waters va urca pe scenă, organizatorii au câteva recomandări pentru fani. 

 

 

roger waters concert 28 august bucuresti

 

 

Cum se face accesul la concert (click pentru schita de acces)

 

- De la ora 17:00, publicul va putea intra în zona special delimitată pentru concert. Accesul se face atât dinspre Parcul Izvor, pe Bulevardul Libertății, cât și dinspre bulevardul Regina Maria, Calea 13 Septembrie.

 

- Deși concertul începe la ora 20:00, organizatorii recomandă fanilor să vină cât mai devreme ca să evite aglomerația de la intrare. Biletul îți oferă acces o singură dată la concert, astfel încât, dacă ieși din zona de concert și vrei să intri din nou, vei fi obligat să cumperi un alt bilet.

 

- Organizatorii recomandă ca părinții să nu ia copii mici la concert, din cauza efectelor pirotehnice și a sunetelor destul de puternice. Însă, în cazul în care totuși vin, să aibă un bilet valid. 

 

 

Ce să nu aveți la voi

 

- La concert nu aveți voie cu sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, cutii de bautura, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, scaune, arme, bauturi sau mancare, obiecte contondente, animale de companie, lanturi, rucsacuri, bagaje voluminoase, lasere, umbrele,  aparate foto de orice tip sau aparate de inregistrare audio-video! Orice obiect de acest gen va fi oprit la intrare, fără garanția că va fi apoi restituit.

 

- Mai mult, toate produsele vândute în zona de concert vor fi comercializate pe baze de jetoane, care vor putea fi achiziționate din punctele special amenajate.

 

 

Se anunță furtună fara umbrele

 

Conform prognozei meteo, în ziua de miercuri temperatura va ajunge la maximum 29 de grade Celsius, iar cerul va fi înnorat și cu multe șanse de ploaie, de aceea e bine să aveți la voi o pelerină de ploaie, întrucât umbrelele sunt interzise.

 

 

Norocoșii care vor urca pe scenă

 

Refrenul melodiei Another Brick In The Wall va fi cântat alături de Roger Waters de către 15 copii români din corul Scolii Gimnaziale de Arte  Nr. 5, din Bucuresti. Puștii au vârstele cuprinse între 10 și 15 ani și studiază muzica de la sase ani sub indrumarea domnului profesor Marian Apostol. Corul a avut apariții și peste hotare într-un concert organizat la Gallard, in Franta, unde s-a bucurat de un real succes in fata a mii de spectatori. Copiii au fost aleși de echipa artistică a lui Roger Waters și vor avea repetiții cu artistul chiar în ziua concertului.

 

 

Pregătirile au început acum o săptămână

 

Construcția scenei a început sâmbătă, elementele de producție și echipamentul tehnic pentru scenă fiind aduse de 51 de tiruri. Mai mult, concertul are loc datorită implicării a 2600 de oameni, dintre care doar 130 fac parte din echipa de producție a turneului. Spectacolul The Wall a fost regândit pentru concertul în aer liber, astfel scena măsoară acum 150 de metri lungime și aproximativ 12 metri înălțime. Efectele vizuale sunt create cu ajutorul a peste 40 de proiectoare gigantice, iar, pentru a putea fi ridicat acoperișul, este nevoie de  două macarale de 60 de tone fiecare si aproximativ 60 de oameni.

 

Cei care nu vor să rateze mult-așteptatul spectacol pinkfloydian mai au la dispozitie doar cateva zile, ultimele bilete ramase disponibile putand fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta, Magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu, Sala Palatului, precum si online, de pe www.myticket.ro.

 

Click pe foto pentru marire

schita acces concert roger waters

Schita acces

Distribuie