• Share

Lansare de videoclip Suie Paparude sau cum sa faci Control-ul neincapator

Lansare de videoclip Suie Paparude sau cum sa faci Control-ul neincapator

 

Miercuri seara, in Club Control, nu aveai loc sa arunci un ac. Terasa era plina, sala de concert era neincapatoare, iar ca sa ajungi la bar sa-ti comanzi o bere trebuia sa-ti croiesti drum printre valuri de oameni. Motivul? Suie Paparude a lansat, cu mult fast, cel mai nou videoclip al trupei, Secretul Caracatitei. Unde mai pui ca intrarea a fost libera, iar baietii au dat-o si de un concert, in cinstea fanilor prezenti. Nebunie curata, ce sa mai!

 

Suie Paparude inseamna Bean (Alexe Marius Andrei), Michi (Mihai Campineanu) si Hauteculture (Mihai Dobre). Cu o activitate muzicala de peste 20 de ani, Suie a devenit un nume de referinta in muzica electronica romaneasca. Concertele baietilor sunt un success garantat de fiecare data, iar evenimentul din Control s-a incadrat in acelasi tipar.

 

 

suie paparude secretul caracatitei

 

 

Show-ul a inceput aproape de ora zece seara. Suflet in aparat a fost deschizatoare de drumuri, baieti continuand mai departe cu Nu te mai saturi de noi, Cronica, Cu zambetul pe buze si Soundcheck.

 

Momentul mult asteptat al serii a urmat cand pe ecranul din spatele scenei a fost proiectat noul videoclip al formatiei, Secretul caracatitei. Videoclipul este un experiment animat, o recreere a unui joc de 8 biti, pentru care s-a lucrat 3 luni, aceasta realizare apartinand echipei REEAnimation din Targu Mures. Concertul a continuat si dupa proicetarea videoclipului, finalizandu-se cu o interpretare de exceptie a melodiei Pentru inimi.

 

Acest videoclip-joc a putut fi si testat de catre public, in Control fiind amplasate 6 iPad-uri pe care fanii au putut incerca viitoarea aplicatie ce va fi lansata, dupa spusele lui Hauteculture, cat de curand si in App Store. De asemenea, videoclipul a putut fi urmarit si in varianta 3D, fara ochelari!

 

Suie Paparude raman un act de calitate pe scena muzica romaneasca si va ramane multi ani de acum inainte. Albumele lansate si armata de fani prezenta la fiecare reprezentatie vorbesc de la sine.

 

 

Distribuie