• Share

Le Petit Festival de Bucarest

Le Petit Festival de Bucarest

 

Auzi foarte multe motive pentru care Bucurestiul n-ar trebui sa-ti placa. Zgomot, aglomeratie, caldura. Insa tu asta cauti. Sa socializezi, sa simti orasul, nebunia de dimineata care te energizeaza, strazile pline de oameni si serile cu miros de iasomie din parcuri.

 

Foto: Dan Mihai Balanescu.

 

Pe acest concept s-a organizat si prima editie Le Petit Festival de Bucarest de la Clubul Diplomatic Bucuresti, pe 25 si 26 iunie.

Aici vii si cunosti oameni la fel ca tine. Cum uneori cele mai ciudate ganduri le povestesti celor pe care ii intalnesti prima data, stai si discuti cate-n luna si-n stele. Dansezi pe ritmurile pieselor preferate cu necunoscuti, cine stie ce prietenii se leaga de la un Like pe Facebook si-un Love pe Insta.

 

 

Pe parcursul celor doua zile, 17 ore, 1020 de minute esti cine vrei tu sa fii. Baiatul caruia nu-i trebuie un motiv anume sa abordeze o tipa sau fata populara care se vrea a fi trend setter si urmareste sa fie mereu in centrul atentiei. Tu iti setezi mood-ul.

Varietatea este prezenta si-n randul line-up-ului. Aeroplane, producatorul cu origini italiene - belgiene, vine cu un sound analog house, care-l diferentiaza. Il recunosti dupa remix-ul piesei „Suit and Tie” a lui Justin Timberlake.

Din FRIENDLY FIRES fac parte Ed Mac, Jack Savidge si Edd Gibson din America de Nord. Si vin in varianta Dj set sa faca atmosfera.

Larse si-a inceput cariera prin ’90 in orasul de unde provine, Dortmund. I-a impresionat pe cei de la 1 Live Radio unde a inceput sa aiba propriul show timp de 15 ani. Sigur stii „The more I want” care a devenit hit in cluburile din Ibiza.

 

 

Dan Bravo e din Oslo si festivalul e primul show international la care-i prezent la platane. Cateva dintre piesele remixate sunt „Osho - Hold me down” sau „Nakala - I know”.

Alistair Bell la chitara si voce, alaturi de Tim Wilson la tobe si Samuel C. Roberts la bass sunt Oktopus. Sunt pasionati de muzica cu influente Dirty Loops, Gary Willis, John McLaughlin si de cafea, cel putin asta zic ei.

T-Boys sunt Szocs Tamas (Goranga) si Carole Titus (Missile) din Miercurea Ciuc, merg pe stilul soulful, energetic, vibrant, eclectic. Adica techno, house, jazz si funk, downtempo si trip hop, electro.

BubbleBoy e Matei Chebeleu, student si prezent cu mix-uri cel putin interesante.

 

 

Bilete poti cumpara de pe kompostor.ro, iar pretul unui bilet este 110 Lei in presale.

Distribuie