• Share

Licurici la Romexpo: Hurts a "iluminat" pentru a treia oara fanii din Romania

Licurici la Romexpo: Hurts a

 

Obisnuiti deja cu publicul roman, Hurts ne-au demonstrat vineri, 11 octombrie, pentru a treia oara, ca inconfundabilul lor sound are mai multa pregnanta intr-un show live decat pe orice inregistrare audio.

 

YellLow si Grimus au deschis spectacolul de la Pavilionul Central al Complexului Romexpo, iar Grimus a lansat si un videoclip, pentru melodia High, in care apare si Laura Cosoi.

 

 

hurts romexpo octombrie 2013

 

 

Aflati in turneu pentru promovarea celui de-al doilea album, Exile, Adam si Theo au creat o atmosfera mai intensa, mai dark, mai misterioasa decat in concertele precedente, din momentul aparitiei pe scena si pana la final, imbinand melodiile noi cu cele vechi intr-un mod armonios.

 

Highlight-ul spectacolului l-a reprezentat interpretarea piesei Illuminated intr-un cadru special: nu luminile de pe scena au fost punctul de atractie, ci cele din public, mai exact display-urile telefoanelor aprinse de toti spectatorii. Pavilionul intunecat de la Romexpo a fost iluminat pret de 3 minute si jumatate de un infinit de licurici, spre deliciul tuturor! 

 

Pe langa trandafirii albi deveniti deja traditionali in concertele Hurts, britanicii reusesc sa ofere publicului de fiecare data emotie si sensibilitate intr-un mod dinamic, pe acordurile unui synthpop ritmat si catchy. Pe tot parcursul concertului publicul a rezonat si a relationat cu Theo, care i-a implicat activ pe fani in crearea show-ului, multumindu-le dupa fiecare melodie in limba romana. 

 

Click pe foto pentru marire

hurts romexpo 2013 bucuresti hurts concert bucuresti 2013
hurts concert romexpo romania 2013 hurts concert bucuresti 2013

Foto: Razvan Chirita

Distribuie