• Share

Line-up-ul Sziget Festival prinde contur cu nume precum Placebo sau Hurts

Line-up-ul Sziget Festival prinde contur cu nume precum Placebo sau Hurts

 

Premiul pentru cel mai bun festival european major acordat Sziget Festival in cadrul European Festival Awards i-a impulsionat pe organizatori sa aduca nume cel putin la fel de mari ca in anii precedenti si la cea de a 20-a editie a festivalului, care se va desfasura in perioada 6-13 august 2012.

 

 

Pe langa Stone Roses, primul nume anuntat, pe scena festivalului vor urca si trupe precum Placebo, HurtsThe Horrors, The Subways, Crystal Fighters, Mando Diao, Noah & The Whale si Friendly Fires.

 

 

 

hurts sziget festival 2011 2012

Hurts @ Sziget Festival 2011

 

 

"Sunt greu de evitat nostalgiile cand ajungi intr-o etapa simbolica, dar sunt convins ca Sziget trebuie sa priveasca inainte. Anul acesta trebuie sa demonstram ca titlul de cel mai bun mare festival european a venit in locul potrivit, asa ca pe langa programul multicultural si atmosfera specifica Sziget, vom avea parte si de nume mari, artisti de referinta ai festivalurilor internationale. Evident, inca lucram de zor la program, mai sunt multe de adaugat", afirma Karoly Gerendai, principalul organizator al festivalului.

 

 

Printre veteranii despre care vorbea organizatorul se numara baietii de la Placebo, care isi vor prezenta anul acesta cel mai nou album, la care lucreaza intens in momentul de fata.

 

Duo-ul britanic Hurts va performa la editia din 2012 pe scena principala, dupa ce anul trecut au facut furori la una dintre scenele acoperite ale festivalului.

 

Iar acestea sunt doar 2 exemple de nume sonore care si-au anuntat prezenta anul acesta la Sziget, festival care va implini vara aceasta 20 de editii! La un numar atat de rotund, cu siguranta ca si restul line-up-ului care va fi anuntat in lunile urmatoare va fi unul legendar. Deci fii cu ochii pe Sziget Festival



Distribuie