• Share

Litoralul cu noi reguli pentru hotelieri

Litoralul cu noi reguli pentru hotelieri

 

Anul acesta vine cu vesti bune atat pentru hotelieri, cat si pentru tine, cel care alegi sa-ti petreci vacanta pe litoralul romanesc.

 

 

la mare soare plaja sezlong

 

 

Decebal Fagadau, primarul desemnat al Constantei, a decis in urma intalnirii cu diversi agenti economici care-si desfasoara activitatea in industrie, sa elimine taxa de spatiu verde pentru unitatile din statiune si sa reduca la jumatate taxa de promovare. Persoanele fizice in schimb nu vor mai plati deloc aceasta ultima taxa. In plus, agentii economici vor avea grija, obligati de administratie, ca sederea ta sa fie ca-n povesti.

 

 

la mare sea plaja nisip

 

 

Ceea ce inseamna ca tu, platitorule de sezlonguri, camera de hotel, pensiune, te vei putea plimba linistit pe faleza, fara sa dea vreun ponei peste tine sau sa te claxoneze vreo bicicleta. Si nu vei mai avea motiv sa zici ca la bulgari e mai bine ca acasa.

 

 

Incet, incet, plantele din plastic sau hartie vor fi eliminate, copertinele vor fi albe, bej sau crem, mobilierul va fi din lemn, fier forjat sau cu design modern. Mai mare dragu’ sa-ti faci vacanta la mare, zicem noi.

 

 

Daca esti fan porumb fiert, ne pare rau sa te anuntam ca pe plaja va fi interzisa vanzarea alimentelor perisabile sau neambalate, dar si a bauturilor alcoolice. (Inceteaza sa te razvratesti ca e spre binele tau.).

 

 

Hotelierii cer sa se opreasca muzica in barurile de pe plaja dupa ora 20:00 pentru ca turistii sunt deranjati, spun ei.

 

 

Daca esti Gica-contra si n-ai de gand sa respecti regulile, asteapta-te sa platesti amenzi de zeci de mii de lei si-un mare „Hua!” din partea noastra.

 

la mare sea plaja nisip far

Distribuie