• Share

Lord of the Dance si-a luat ramas bun de la Bucuresti printr-un spectacol de legenda

Lord of the Dance si-a luat ramas bun de la Bucuresti printr-un spectacol de legenda

 

Celebrul spectacol Lord of the Dance by Michael Flately reuseste, cu casa inchisa si sub umbrela unor calificative precum "o minune a lumii moderne", sa transpuna publicul in lumea folclorului irlandez, dezvaluindu-si una din cele mai celebre legende prin muzica, dans, precizie, lumini si efecte pirotehnice!

 

Povestea este exprimata prin limbajul universal al dansului si aduce in scena permamenta lupta dintre Bine si Rau. Muzica lui Ronan Hardiman rasuna timp de doua ore, timp in care personaje precum The Lord Of The Dance - aparatorul Binelui, Don Dorcha / The Dark Lord - reprezentantul Raului, The Little Spirit - spiridusul auriu, Saoirse - iubita lui Lord Of The Dance, Morrighan seducatoarea, zeita Erin si cateva vrajitoare contureaza povestea din care pana la urma binele triumfa si libertatea este premiul pe care toate personajele il impart!

 


 lord of the dance bucuresti 2014

 

 

Spectacolul, pus in scena la Sala Palatului la mijloc de martie, abunda in scene antrenante si inedite, care te tin cu sufletul la gura, chiar daca momentele muzicale tind sa devina, pe alocuri, cam plictisitoare si cam lungi. Poate si pentru ca muzica irlandeza nu se numara printre pasiunile mele...

 

Tin sa aplaud din nou la scena deschisa dansul barbatilor, plin de vigoare si masculinitate, ceea ce le-a cam pus in dificultate pe dansatoare, care nu au reusit sa se ridice la nivelul de spectacol setat de domni. Insa costumele colorate si zambetele luminoase le-au scos din orice con de umbra. Per total, show-ul creat de Michael Flately, cunoscut drept cel mai bine platit dansator din lume, dar si cel mai rapid dansator de step, reuseste sa te introduca intr-o lume mitica din care nu doresti sa iesi prea curand.

 

Click pe foto pentru marire

lord of the dance michael flately bucuresti romania lord of the dance michael flately sala palatului
lord of the dance sala palatului 2014 lord of the dance spectacol sala palatului 2014

Foto: Alin Craciun

Distribuie