• Share

Mersul la mall: mai mult decat shopping si cinema

Mersul la mall: mai mult decat shopping si cinema

 

Nu-i asa ca atunci cand auzi cuvantul mall te gandesti instant la shopping? Sau poate la un loc de intalnire cu prietenii pentru a merge miercurea la film. Noi iti vom da niste idei pentru activitati inedite pe care le poti face chiar la mall (si tinand cont la cate au aparut in ultima vreme si cate mai urmeaza sa apara, fii fara grija, ai de unde alege).

 

 

sun plaza 

 

 

Incepem cu Promenada Mall unde iti sugeram sa profiti din plin de terasa plina de verdeata care se afla chiar pe rooftop-ul cladirii. Sa vedem ce suprize ne aduce toamna, intrucat vara a fost extrem de imbelsugata in activitati: festivaluri de teatru, de jazz, concerte si multa relaxare.

 

Daca simti ca ti-e putin dor de iarna si parca te-ai saturat de caldura, atunci da o fuga la patinoarul din Afi Palace Cotroceni sau la cel din Liberty Center. Mai mult, tot la Afi poti sa ai parte de tot felul de senzatii extreme de la datul in roller coaster-ul mall-ului (da, ai citit bine) pana la sesiuni de carting sau laser tag.

 

Iar daca vrei ceva mai relaxant, atunci iti sugeram o partida de bowling. In cazul in care ai ales Liberty, atunci poti sa profiti de zona de enterntainment de acolo, Play 4 Fun, care include mese de biliard, jocuri electronice, precum si alte jocuri pentru cei mai mici.

 

Last, but not least, iti reamintim de terasa Sun Sensations din Sun Plaza, unde ai parte de atmosfera de pe litoral, impreuna cu multe alte evenimente precum concerte, sesiuni de karaoke si vizionari de filme. Prin urmare, data viitoare cand ajungi intr-un mall profita de toate activitatile extra de pe acolo. 

Distribuie