• Share

Mobile Advertising Congress, cel mai mare eveniment de gen din Europa Centrala si de Est, pe 29 martie

Mobile Advertising Congress, cel mai mare eveniment de gen din Europa Centrala si de Est, pe 29 martie

 

Cea de-a treia editie a Mobile Advertising Congress e la un pas distanta - pe 29 martie, la Athenee Palace Hilton, incepand cu ora 09:00, participantii vor afla ce conteaza cu adevarat in advertising-ul acutal si vor primi solutii concrete de crestere de business intr-un mediu dinamic de promovare.

 

 

Organizat de Expo Media in parteneriat cu Vodafone Romania, congresul este unul dintre cele mai importante evenimente de profil din Europa Centrala si de Est, tratand subiecte precum Realitati augumentate in mobile advertising, Media traditionala si mobile advertising-ul, Trenduri in comunicarea contemporana. Creativitate in mobile si social media sau Planificarea de succes in mobile marketing si in campaniile de advertising. Iar acestea sunt doar cateva dintre exemplele de teme abordate in cadrul Mobile Advertising Congress.

 

 

 

mobile advertising congress 2012 hilton 29 martie

 

 

 

"Pana acum cativa ani telefonul era un simplu mijloc de comunicare verbala sau prin text cu o alta persoana. In doar cativa ani insa, el a ajuns sa fie un dispozitiv care indica locatia ta, acceseaza internetul la viteze tot mai mari si te ajuta sa comunici in zeci de moduri experientele pe care le traiesti. Fiind un dispozitiv permanent aflat cu tine, care stie unde esti, cu cine si ce faci, el reprezinta o unealta deosebit de importanta pentru marketeri. El este "the holy grail" al comunicarii brand-client pe care multi il asteptau. Aceasta comunicare se face prin advertising, drept pentru care Mobile Advertising Congress 2012 este un eveniment de la care nu ar trebui sa lipseasca oricine are un interes pentru marketing, tehnologie sau viitor" - este de parere George Grama, Sales Manager, Ascend NetSolutions.

 

 

Pe langa constintele pe care le vor acumula in urma conferintelor, participantii vor avea parte si de o serie de surprize: tombole si premii constand in ultimul model de iPad oferit de Ascend NetSolutions, vouchere de wellness business asigurate de ActiveLife, invitatii la DanceMasters 2012 din partea Orasul Meu etc.

 

Iar suprizele nu se opresc aici: pretul special de participare pentru cei doritori sa ocupe ultimele locuri este de doar 95 euro + TVA. Gasesti toate detaliile pe www.mobileadvertisingcongress.ro.

Distribuie