• Share

Moebius la un an: concert in palat, invitati de seama, electro-rock cosy

Moebius la un an: concert in palat, invitati de seama, electro-rock cosy

 

Sambata seara, in timp ce unii se minunau sau se revoltau in fata barbii de la Eurovision, intr-un palat din Bucurestiul de alta data, trupa Moebius sarbatorea implinirea unui an. Poate parea putin, dar primul an este deseori si cel mai important, un an formator, atat pentru o trupa, cat si pentru publicul sau. Asa ca Moebius l-a sarbatorit ca la carte, intr-un loc de poveste, Palatul Spayer. Fostul palat cu coloane de marmura, seminee in care aproape iti vine sa pasesti si aer retro s-a potrivit perfect cu atmosfera cosy a concertului, cum isi descriu baietii concertele inca de la inceputuri. Poate pentru ca stilul lor usor melancolic se potriveste cel mai bine cu genul acesta de reuniuni mai degraba restranse.

 

 

moebius 1 an spayer

 

 

Iar cei aproximativ 200 de spectatori veniti la petrecere au avut parte de un concert minunat si inedit. Pentru ca Stefan, Deiu, Gabriel, Bogdan si Andrei au ales sa imparta scena cu prietenii. Prieteni multi si variati, care li s-au alaturat pe rand si au dat un suflu nou unor piese deja cunoscute ale trupei. Lucrurile au inceput usurel si feeric cu Ioana Lefter de la Fine It’s Pink, pe piesele German siren si G. Au continuat romantic cu Adrian Spier de la Velosonics, pe piesa Kailash. Apoi au luat-o intr-o directie mai electrizanta, dar cu note clasice, pe Stranger, pentru ca pe langa Oana Maria Zaharia de Poetrip, pe scena au urcat si Alex Grajdeanu (printre altele, membru al corului Operei Nationale) la violoncel si Elena Stoica la vioara. Ultimul invitat a fost Florentin Vasile de la Robin and the Backstabbers, moment in care lumea a inceput sa dea din cap cu mai mult patos pe Kings of Jinx. Pe langa aceste combinatii si inovatii live, fanii au avut parte si de o melodie in prima auditie, Kabel.

 

Seara s-a incheiat cu muzica de dans, cu variatiuni electro-rock, asigurata de versatilul Calin. O aniversare perfecta, pe care asteptam cu nerabdare s-o repetam si peste un an… Si doi… Si trei…

 

Click pe foto pentru marire

moebius 1 an aniversare moebius 1 an aniversare palatul spayer
moebius inspayer concert 1 an moebius 1 an aniversare

Foto: Naluca

Distribuie