• Share

Ne vom revedea in anul care a trecut, la primul spectacol de teatru jucat intr-un aeroport din Romania

Ne vom revedea in anul care a trecut, la primul spectacol de teatru jucat intr-un aeroport din Romania

 

De la Almodovar incoace (Los Amantes pasajeros) ne-am obisnuit cu dragostea si demonii sai la inaltime, prin avioane, dar recunoastem ca ne-a luat placut prin surprindere invitatia de a vedea o piesa de teatru care se petrece in sala de asteptare a unui aeroport. Spectacolul se numeste Ne vom revedea in anul care a trecut si va avea prima reprezentatie pe 29 martie, in Aeroportul Henri Coanda!

 

 

ne vom revedea in anul care a trecut 

 

 

Initiativa apartine Teatrului de sufragerie iar textul semnat de Stefan Caraman este pus in scena de regizorul Alexandru Nagy. In spatiul de trecere al unui aeroport orice e posibil. Mai ales in dragoste. Ne vor convinge de asta doua cupluri din generatii diferite, interpretate de: Gelu Nitu, Catalina Mustata, Meda Victor si Mihai Smarandache.

 

Spectacolul marcheaza si un moment aniversar al Teatrului de Sufragerie care, dupa doi ani de existenta, iese din salon si merge direct la aeroport., iar de acolo va zbura, incepand cu luna iunie, intr-un turneu prin tara. Piesa va putea fi vazuta in 5 aeroporturi din tara: Sibiu , Iași, Cluj, Timișoara si Tulcea dar si in teatrele din Bucuresti. (detalii aici)

Distribuie