• Share

Obiecte Ciudate - un fel de stand-up cu Sergiu Floroaia si Toma Alexandru

Obiecte Ciudate - un fel de stand-up cu Sergiu Floroaia si Toma Alexandru
Sursa foto: Sergiu Floroaia FB

Esti fan stand-up comedy? Foarte bine. Atunci te vei bucura sa afli ca show-urile romanesti de gen sunt pe cale de a explora noi si noi zone, care mai de care mai interesante. Sergiu Floroaia si Toma Alexandru sunt pe cale de a arunca Romania in aer cu Obiecte Ciudate, un spectacol gandit, lucrat si prelucrat de ei. Ca sa intelegem si noi despre ce e vorba, i-am intrebat direct pe autori:

Orasul Meu: Ce stand-up mai e si asta?

Toma: E stand-up si nu prea. Stand-up-ul clasic inseamna in general un singur om pe scena care spune lucruri amuzante. Noi suntem doi pe scena, deci e de doua ori mai amuzant.

Sergiu: Odata jumate... Ca, na, e Toma.

Toma: Plus ca, atunci cand nu merge bine, e mult mai simplu sa dai vina pe celalalt.

 

Orasul Meu: Inventiile de cine sunt inventate?

Sergiu: Inventiile sunt gandite in principal de Toma si de mine, cu ajutorul lui Dan Crisan si al lui Paul Alexandru.

Toma: Si cateva din ele de oameni din public care au senzatia ca spectacolul Obiecte Ciudate e un brainstorming foarte elaborat.

Sursa foto: Sergiu Floroaia FB

Orasul Meu: Vreti sa patentati vreuna?

Toma: Planuim sa pantentam cateva din ele. Altele ne-am bucura daca le-ar produce oricine, doar sa le vedem pe piata. Mai ales ca sunt cateva potentiale procese penale pe-acolo.

 

Orasul Meu: E vreunul din voi inginer?

Toma: Niciunul din noi nu e inginer, insa parintii mei sunt amandoi ingineri, ceea ce le-a permis sa fie dezamagiti intr-un mod foarte organizat si sistematic.

Sergiu: Nu sunt inginer, dar am mai schimbat becuri prin casa cand n-avea cine altcineva sa le schimbe. Deci, cat de complicat poate fi?

 

Orasul Meu: Ceva util nu faceti si voi?

Sergiu: Eu stiu sa fac oua ochiuri si copii. Cred ca e de ajuns.

Toma: Utilul e supra-apreciat. Ce facem noi e echivalentul supei de pui cand esti racit sau al inghetatei si al whiskey-ului atunci cand te-a parasit iubitul sau iubita. Tot ce facem e sa incercam sa ii facem pe ceilalti sa se simta mai bine si sa se bucure mai mult. Util gasiti la Hornbach si la Brico Depot.

 

Orasul Meu: Unde si de ce sa va vedem?

Sergiu: Ne puteti vedea pe 21 octombrie la Iasi la Hunter's Pub si constant in Bucuresti (adica cel putin odata la doua saptamani). Dar urmeaza show-uri prin toata tara.

Toma: Pentru ca nu mai e nici un alt spectacol ca asta in Romania. Si avem cel putin un dildo in spectacol.

Distribuie