• Share

Orasul Meu lanseaza site-ul de mobil

Orasul Meu lanseaza site-ul de mobil

 

Orasul Meu a inceput anul 2012 cu dreptul, iar cea mai buna dovada in acest sens e viteza cu care ne dezvoltam pentru a fi cat mai aproape de utilizatorii nostri.

 

La mijlocul lunii ianuarie s-a lansat newsletter-ul Orasul Meu - la care te poti abona introducand adresa ta de e-mail pe homepage-ul nostru, la sectiunea "abonare newsletter" - plin de infomatii pretioase despre oras: recomandari de weekend, review-uri, stiri, cele mai hot evenimente, locurile pe care merita sa le frecventezi, plus un layer despre oameni: cei mai activi si cei mai buni comentatori din comunitatea Orasul Meu.

 

 

Surprizele continua: in ultima zi de ianuarie, un update al aplicatiei Orasul Meu pentru iPhone a devenit disponibil, iar acum puteti sa primiti notificari direct pe telefon. Pe langa asta, o serie de imbunatatiri in toate sectiunile aplicatiei va vor ajuta sa navigati mai usor prin oras.

 

Si continuam seria de noutati cu lansarea site-ului de mobil: orasulm.eu/m. Indiferent ce tip de telefon ai la purtator, acum poti sa te misti mult mai usor prin oras, pentru ca orasulm.eu/m este compatibil cu orice telefon mobil. Cerinte minime: un browser si conexiune la internet. 

 

Si ca sa nu pierzi timpul cu incarcari prea mari de informatie, varianta mobila a orasulm.eu este simplificata, in asa fel incat utilitatea sa primeze! 

 

Intr-o prezentare sumara, site-ul de mobil al Orasul Meu iti usureaza experienta iesitului in oras, prin:

 

- propuneri cu cele mai tari si diverse evenimente din ziua respectiva

- articole cu recomandari, review-uri, stiri, tips&tricks si tot ce conteaza pe plan urban

- locuri si evenimente de tot felul + pozitionare, adresa, descriere, comentarii samd.

- un search/cautare care te ajuta printr-un click sa te descurci prin oras, indiferent unde vrei sa ajungi

 

Iar acum te lasam pe tine sa descoperi mobilitatea orasulm.eu/m si iti uram o experienta cat mai placuta in oras!

Distribuie