• Share

Pana in 18 august poti petrece o dupa-amiaza relaxanta si creativa la Zilele ADfel

Pana in 18 august poti petrece o dupa-amiaza relaxanta si creativa la Zilele ADfel

 

Buna dispozitie, spontaneitate, creativitate si culoare sunt cuvintele ce caracterizeaza Zilele ADfel de anul acesta. Pana pe 18 august putem depasi zilele caniculare si poate monotone pentru unii, pe terasa la Fabrica incepand cu ora 18:00.

 

Nu este nevoie sa iti faci griji din cauza banilor pentru ca intrarea este gratuita, la fel ca si activitatile de care poti sa ai parte. Insa, daca vii cu cativa prieteni, e pacat sa nu te asezi la o masa si sa te delectezi cu o bautura racoritoare in timp ce esti vizitat de oameni din diferite organizatii nonguvernamentale ce iti dau ocazia sa te alaturi unor cauze nobile. Iar daca esti student sau ai ceva timp liber la dispozitie, acum este ocazia de a te inscrie la voluntariate sau de a te informa de la cei inscrisi deja.

 

 

zilele adfel

 

 

De cum intri pe poarta si pana in capatul terasei, te vor incita, la tot pasul, activitati adfel. De exemplu, daca esti pasionat de hand-made, ai talent la desenat si pictat sau pur si simplu, iti este dor de vremurile in care te jucai cu tempera, etamina sau lipiciul, poti sa le faci o vizita celor de la Team-Work.


Te vor astepta cu bratele deschise si cu o masa plina de ustensile si accesorii pe care poti sa le folosesti cu incredere in a-ti crea amintirea perfecta.

 

Putin mai in fata, pe partea dreapta vei gasi niste fotolii impozante pe care poti sa te asezi confortabil si sa povestesti despre cartea preferata. Daca o recomanzi bine, primesti o carte de la organizatori cu care sa-ti umpli zilele de vacanta.

 

 

zilele adfel

 

 

Cei de la VIP te asteapta undeva pe partea dreapta, aproape de intrare, in caz ca vrei sa-ti exersezi abilitatea de a trage la tinta. In functie de cat de bine te pricepi, esti recompensat cu o prajitura sau o bautura racoritoare, dupa caz. Mai mult decat atat, pentru a memora momentul, te vor si fotografia iar tu va trebui sa te gandesti la un obiectiv. Atentie ce obiectiv iti alegi!

 

Asadar, daca ai o dupa-amiaza libera pana pe data de 18 august, o poti petrece adfel. Cu cat mai multi amici, cu atat distractia este mai mare pentru ca toate activitatile de acolo te vor ajuta sa te destinzi, sa intri in contact cu ceva diferit si de ce nu, sa iti exerciti creativitatea.

Distribuie