• Share

Paste muzical: concerte si spectacole pe care vi le poate aduce in dar Iepurasul

Paste muzical: concerte si spectacole pe care vi le poate aduce in dar Iepurasul

 

Pastele nu ar trebui sa insemne numai stat la bucatarie si goana dupa cele mai bune oferte, ci si relaxare si momente placute, asa ca iata o lista cu spectacolele si concertele la care ati putea merge in Saptamana Mare, de la muzica clasica, la rock si spectacole pentru copii.

 

 

paste 2014 bucuresti concerte

 

 

Cvartetul Voces - Ultimele sapte cuvinte ale Mantuitorului pe cruce (16 apr.)

 

Nimic mai potrivit in Saptamana Mare decat un concert la Sala Radio. Cvartetul Voces va interpreta Haydn, Ultimele sapte cuvinte ale Mantuitorului pe cruce.

 

 

British Legends Night (16 apr.)

 

O seara de hituri britanice care au scris istorie? O poti avaea la Sala Palatului pe 16 aprilie, cand vor urca pe scena Mungo Jerry, The Troggs, The Animals si The Yardbirds. Pret bilete: intre 80 si 200 lei.

 

 

Mick Harvey, Robin and the Backstabbers (17 apr.)

 

Daca nu ajungi la denii in Joia Mare, e posibil sa te tenteze un concert in Silver Church, unde ii poti vedea la pachet pe Mick Harvey si pe Robin and the Backstabbers. Bilet: 30 lei.

 

 

Magicianul Fermecat - Spectacol de Pasti pentru copii (18 apr.)

 

Nu i-am uitat nici pe copii. Pentru ei Pastele va putea fi simtit in varianta magica, in cadrul unui spectacol in care personajul principal va fi Iepurasul. Spectacolul va avea loc la Universitatea Populara Ioan I. Dalles, iar pretul unui bilet este de 10 lei.

 

 

Mozart - Requiem (18 apr.)

 

In Vinerea Mare un concert cu totul special va avea loc la Ateneu, unde va rasuna Mozart in interpretarea solistilor: Iulia Isaev (sopran), Maria Jinga (mezzosopran), Andrei Lazar (tenor), Iustinian Zetea (bass). Pretul biletelor variaza intre 150 si 250 lei.

 

 

Dansul si Avansul #11 - Suie Paparude (19 apr.)

 

Suie Paparude nu mai au nevoie de prezentare si, mai mult ca sigur, va vor inveseli seara de 19 aprilie daca veti decide sa-i vedeti la Colectiv. Intrare: 20 lei. 

Distribuie