• Share

Pe 31 mai poti descoperi un colt de Bucuresti pornind la Vanatoare de comori arhitecturale si urbane

Pe 31 mai poti descoperi un colt de Bucuresti pornind la Vanatoare de comori arhitecturale si urbane

 

Iti place sa descoperi tainele orasului? In acest caz, pe 31 mai ai sansa sa faci acest lucru participand la editia cu numarul sase a Vanatorii de comori arhitecturale si urbane. Locul cu pricina este tinut secret deocamdata si va fi dezavaluit cu doua zile inainte de eveniment.

 

 

vanatoarea de comori arhitecturale 

 

 

Termenul limita de inscriere este 29 mai si iti poti anunta prietenii, pentru ca sunt asteptate echipe de maxim 5 - minim 3 oameni. Nu-i nimic daca nu reusesti sa convingi pe nimeni, pentru ca vineri, la fata locului, te poti inscrie intr-o echipa. Taxa de participare este de 65 de lei/echipa si se plateste inainte de eveniment.

 

De ce sa participi? Pentru ca se anunta a fi un eveniment fain, intr-o zona protejata, care ofera multe surprize arhitecturale. Si daca asta nu e de ajuns, sunt si cateva premii pentru castigatori. Pe laga experienta, veti putea pleca acasa cu: cărți, vouchere de aventură, vouchere de călătorii, surprize de la Fundația Calea Victoriei și Asociația Istoria Artei. Mai multe detalii despre Vanatoare, aici.

Distribuie