• Share

Peste 18 luni locuitorii din Drumul Taberei vor beneficia de cel mai scump si mai modern parc din Romania

Peste 18 luni locuitorii din Drumul Taberei vor beneficia de cel mai scump si mai modern parc din Romania

 

Cartierul Drumul Taberei, candva una dintre cele mai verzi zone ale capitalei, trece printr-o perioada de reabilitare intensa: constructia liniei de metrou Drumul Taberei, care se va finaliza abia in 2018, cu 3 ani mai tarziu decat data anuntata initial, reabilitari termice ale blocurilor din zona si, mai nou, reamenajari de parcuri. Timp de 18 luni, Parcul Drumul Taberei, cunoscut si ca Parcul Moghioros, va fi inchis în vederea realizării unor lucrări de reamenajare şi modernizare, anunta Primaria Sectorului 6.

 

 

parcul drumul taberei inchis reabilitare reamenajare

 

 

Lucrările trebuiau să înceapă la sfârşitul lunii august, anul trecut, dar din cauza întârzierilor bucureştenii se vor putea bucura din nou de parc abia în 2015.

 

Dupa 18 luni de lucrari, parcul va beneficia de 7 hectare de spaţii verzi, 3 spatii de joaca pentru copii, plus sute de banci si cosuri de gunoi, alei modernizate, foisoare destinate jocurilor de societate, terenuri de sport, pistă de carting, debarcader pentru bărci cu vâsle şi pasarelă metalică în arcadă. Pe scurt, parcul Drumul Taberei va fi cel mai modern parc din Romania, investitia ajungand la minumum 18 milioane de euro.

 

 

Distribuie