• Share

Pictura, astronomie, branding sau psihologie - ce atelier de creatie ti se potriveste?

Pictura, astronomie, branding sau psihologie - ce atelier de creatie ti se potriveste?

 

Ce este o constelatie? Cum invat sa pictez pe material textil? Cum imi construiesc brandul personal? Acestea sunt cateva dintre intrebarile la care Fundatia Calea Victoriei va invita sa aflati raspunsul in cadrul atelierelor pe care le-a pregatit pentru luna septembrie.

 

Ne intoarcem din vacanta la activitatile obisnuite, insa nu trebuie sa uitam de pasiunile si dezvoltarea noastra personala, fie ca vorbim de psihologie, teatru, filozofie, astronomie sau pictura. Ba mai mult, interactiunea cu oameni interesanti si relaxarea de care beneficiem cand facem ceea ce ne place sunt inca doua din atuurile unor asemenea ateliere.

 

 

fundatia calea victoriei ateliere de creatie septembrie

 

 

Incepand de miercuri, 4 septembrie, atelierul Reinventarea garderobei - Curs de Pictura pe matelier textil cu Teodora Varzaru, artist plastic, ne transpune in ipostaza de propriul designer vestimentar, cu ajutorul picturii. 

 

Tot de miercuri, Iulia Bertea ne invata cum sa ne imbunatatim imaginea in cadrul atelierului de Branding personal – strategii si tactici pentru succes in cariera. Atelierul isi propune sa ofere o serie de informatii concrete si instrumente functionale pentru persoanele care doresc sa-si recalibreze imaginea.

 

Din 9 septembrie, Monica (Brandusescu) Gaitanaru, psihoterapeut analist jungian, ne asteapta la atelierul Zeitele din noi - modele arhetipale ale feminitatii, de-a lungul caruia vom descoperi care sunt zeitele ce ne guverneaza fiecareia propriu fel de a fi. Ne vom regasi in aceste tipare ale feminitatii ca femei materne, femei preotese sau femei amazoane.

 

V-ati intrebat vreodata cum se orientau, cu ajutorul stelelor, calatorii si aventurierii din vremurile in care nu exista GPS? Astronomul Adrian Sonka incepe din 5 septembrie Introducere in astronomie – Curs de orientare pe cer. Impreuna cu el vom descoperi ce inseamna, de fapt, o constelatie, vom invata cum sa urmarim miscarea corpurilor ceresti, vom face observatii astronomice si ne vom familiariza cu instrumentele astronomice.

 

Atelierele fundatiei se deruleaza intr-o frumoasa casa de pe Popa Soare 40, in zona Pache Protopopescu, pe una din strazile preferate ale lui Mircea Eliade. Pentru inscrieri si detalii puteti scrie un mail la [email protected]. La finalul intalnirilor, participantii pot beneficia, la cerere, de certificate de participare care atesta cunostintele si abilitatile dobandite la cursuri.

Distribuie