• Share

Pure Green Blood by Eglantina Becheru: vernisaj insufletit de perfuzii cu sange verde, organizat de Arta nu musca

Pure Green Blood by Eglantina Becheru: vernisaj insufletit de perfuzii cu sange verde, organizat de Arta nu musca

 

Miercuri, 25 iulie, la lasarea serii, Asociatia Arta nu musca a organizat vernisajul expozitiei Pure Gleen Blood al artistei plastice Eglantina Becheru. Intr-o atmosfera de vara, rafinata si eleganta, amatorii de arta si de muzica buna s-au adunat la L8 by Stephan Pelger pentru un eveniment inedit: picturile Eglantinei, expuse pe sevalet, au fost insotite de perfuzii cu "sange verde" care insufleteau operele de arta

 

 

 

pure green blood eglantina becheru vernisaj l8 stephan pelger

 

 

 

Cu un focus pe privire, ochi, personaje si verde, Eglantina Becheru si-a intitulat expozitia Pure Gleen Blood pentru ca "este o idee la care tin foarte mult si potrivit careia exista un geniu creator care asigura perpetuarea creatiei de cultura. Pe scurt, artistii sunt cei care au sange verde". Asa cum regii sunt recunoscuti pentru sangele albastru, in creatorii de arta colcaie un sange verde, dovada a geniului artistic.

 

 

 

pure green blood eglantina becheru sange verde vernisaj

 

 

 

Evenimentul a fost insufletit, pe langa perfuziile verzi, si de trupa Classic Beat Orchestra, de numerele de balet contemporan prestate de doua dintre elevele Liceului de coregrafie "Floria Capsali", de jocuri de improvizatii, plus o lansare de lampioane deasupra lacului Herastrau.

 

 

 

pure green blood eglantina becheru vernisaj l8 stephan pelger

 

 

 

Loredana Munteanu, initiatoarea Arta nu musca, este de parere ca “Eglantina reprezinta exemplul viu ca arta nu muşcă. Aceasta este doar un mijloc prin care artistul, indiferent de varsta la care îşi descoperă talentul, să exprime modul în care el priveste lumea. Eglantina este un tânăr talent care ne dă tuturor o lecţie reuşind să îmbrace arta intr-un nou concept şi să îi ofere o nouă viziune.”

 

 

 

pure green blood arta nu musca vernisaj eglantina becheru

Distribuie