• Share

Putem merge gratis la psiholog, din 1 iunie

Putem merge gratis la psiholog, din 1 iunie

 

Cui i-e frica de psiholog? Din pacate, la noi exista inca destul de multe prejudecati legate de mersul la psiholog, la terapeut. La schimbarea acestei mentalitati va contribui, speram, si faptul ca, incepand cu data de 1 iunie, romanii vor putea merge gratis la psiholog.

 

 

gratis la psiholog  

 

 

Dar cine va putea beneficia mai exact de acest serviciu? Este vorba despre pacientii care primesc trimitere de la neurolog, persoanele cu probleme de greutate, diabeticii, cei care sufera de cancer sau boli de inima, respectiv persoanele care au trimitere de la ortoped, nefrolog, reumatolog sau ORL-ist - evident toti contribuabili la reteaua de asigurări de sănătate. Hotararea ii vizeaza si pe copiii diagnosticaţi cu autism

 

Depresia incepe sa fie tratata cu din ce in ce mai multa seriozitate la nivel global, ea fiind, in acest moment, a patra boala ca raspandire pe glob; iar previziuniile sunt destul de sumbre, daca e sa tinem cont de statistica Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, care prevede ca 2020 depresia va fi pe locul doi in topul bolilor care ne vor afecta, dupa cele cardiovasculare.

 

Distribuie