• Share

Queen & Adam Lambert - Freddie Mercury ar fi mandru!

Queen & Adam Lambert - Freddie Mercury ar fi mandru!

 

Queen nu mai e demult doar o alta trupa pentru tine. „Another one bites the dust”, „I want to break free” sau „Bohemian Rhapsody” iti curg prin sange si fac parte din tine. Din primul salariu ti-ai luat caseta cu ei si-ai avut grija sa stie tot cartierul. 

 

Foto: flickr; Sursa - Mark Kent.

 

Iar acum ai sansa sa-i vezi live pe 21 iunie, in Piata Constitutiei, alaturi de Adam Lambert. Daca ai vazut ultimele lor spectacole, nu e de mirare ca se afla in primele 10 trupe cu cele mai mari vanzari pe iTunes. Sapte premii Ivor Novello, un trofeu MTV Global Icon, „We will rock you” si „We are the champions” incluse in Grammy Hall of Fame si sunt difuzate la mai toate evenimentele sportive din lume, peste sase milioane de copii ale materialului Greatest Hits vandute in Marea Britanie, peste 1422 de saptamani in British Album Chart. Si 40 de ani de cariera. Mai ai nevoie de alte motive sa-ti iei bilet?

 

 

Daca esti nascut dupa ’91, ai cunoscut trupa fara solistul Freddy Mercury, dar asta nu inseamna ca nu stii deja cam tot despre el si ca talentul lui nu te inspira. E o legenda rock, care a intrat in muzica dupa absolvirea liceului. Stiai ca numele lui e, de fapt, Farrokh Bulsara si ca s-a nascut pe insula africana Zanzibar, care acum face parte din Tanzania?

 

 

Acum poate te intrebi ce treaba are Adam Lambert? Pai au aparut pentru prima data impreuna in finala show-ului American Idol. In urma reactiilor mai mult decat entuziaste, au cucerit si scena MTV Europe Music Awards si astfel Adam a devenit nelipsit din formula live a trupei, in SUA au avut chiar un turneu sold-out integral in 2014. In 2015 altul, dar au bifat si 10 tari din Europa. Pe scurt, 67 de concerte vandute complet in mai putin de un an.

Publicatia Brisbane Times spune despre Queen si Adam Lambert ca „au livrat doua ore de senzatii pure direct catre inima norocosilor care au putut fi martorii unui astfel de eveniment. Freddie nu mai este, dar sigur ar fi de acord cu ce se intampla!”

Biletele se gasesc in reteaua eventim.ro si preturile pornesc de la 141 Lei - Categoria IV - Gazon B pana la 597 Lei - Categoria I - Tribune.

Distribuie