• Share

Reducerile de vara ne conving sa ne reinnoim garderoba

Reducerile de vara ne conving sa ne reinnoim garderoba

 

In fiecare an exista cateva perioade de reduceri, fie ca vorbim de imbracaminte, incaltaminte, electrocasnice sau alte categorii de produse. Ofertele disponibile in majoritatea magazinelor atrag cumparatorii cu reduceri de pana la 90% din totalitatea produselor. Perioada de reduceri din vara este cuprinsa intre inceputul lui august si jumatatea sau chiar sfarsitul lui octombrie, timp in care cele mai indragite colectii, pentru care nu am strans bani din timp, sunt accesibile tuturor.

 

reduceri vara 2015 colectii

 

 

Colectiile de vara sunt inlocuite treptat de cele de toamna, iar marile lanturi de magazine si alti comercianti pot stabili o perioada de maxim 45 de zile, in care sa aplice felurite discounturi pentru colectiile sezoniere primavara - vara.

 

Cu toate ca multe magazine isi desfasoara activitatea si online acum, puteti merge oricand si in locatiile fizice pentru a proba diferite modele si marimi. Printre magazinele cu imbracaminte care au reduceri semnificative de preturi, cuprinse undeva intre 20% si 70%, se numara si ZARA, H&M, Bershka, Stradivarius si Mango.

 

Cand vine vorba de incaltaminte, magazine precum Otter, Il Passo, Musette si Ecco ofera discounturi cuprinse intre 20% si 50% pentru pantofi, balerini, mocasini si multe alte tipuri de incaltari, cuprinse in cataloagele varatice.

 

Ofertele irezistibile sunt prezente si in varianta magazinelor care distribuie electronice si electrocasnice. Astfel ca F64 pune la dispozitia clientilor o gama redusa de produse dedicate exclusiv fotografiei, evoMAG ne prezinta oferta "Back to school", iar CEL ne prezinta pagini intregi cu reduceri. Cine ar putea spune nu unor asemenea oferte?

Distribuie