• Share

Repetitie de Craciun la The Harbour, cu Mos Craciun Americanu'

Repetitie de Craciun la The Harbour, cu Mos Craciun Americanu'

 

Sfarsitul lui noiembrie l-a adus pe Mos Craciun Americanu' in The Harbour. Am fost si noi, sa ne asiguram ca suntem pe lista celor indragiti de Mos si anul acesta.

 

Exercitiul de Craciun a fost unul reusit: de cum intrai, caldura si decorul te copleseau, si mai ca erai gata sa crezi ca a sosit Ajunul! Colindele sclipeau in incapere, iar ajutoarele mosului se perindau printre mese, exact ca-n fabrica lui.

 

 

 

repetitie craciun the harbour

 

 

 

A sosit si Mos Craciun la un moment dat, si ne-a cam speriat, ce-i drept, cand si-a dres vocea la microfon. Purta un costum neconventional, un amestec de alb cu rosu si steag american. Ne-a povestit drumul luuung, si cum s-a pricopsit cu ciudatenia de costum.

 

Intre timp, platourile cu sarmalute si mamaliguta,  nelipsite din meniul traditional de Craciun, se goleau incetul cu incetul. Si daca tineai post, sarmalele tot bune erau - un amestec de ciuperci cu orez delicios. Vinul fiert a fost elementul cheie pentru majoritatea, care a prins astfel curaj sa spuna o poezie, un cantecel sau o glumita la microfonul sosiei Mosului. Bineinteles, curajosii erau rasplatiti cu mici daruri.

 

Cozonacul este desertul favorit al Craciunului, nu-i? Ei bine, pufosul cu nuci si cacao nu a rezistat nici el prea mult pe masa... O dovada ca pana si o repetitie de Craciun este suficienta pentru a aduce spiritul Sarbatorilor intre meseni.

 

 

Click pe foto pentru marire

the harbour craciun the harbour craciun 2012
the harbour craciun 2012 the harbour craciun 2012
the harbour craciun 2012 the harbour craciun 2012

Distribuie