• Share

Restaurantul The Harbour a recreat atmosfera feerica de pe Titanic printr-o seara franceza

Restaurantul The Harbour a recreat atmosfera feerica de pe Titanic printr-o seara franceza

 

La 10 aprilie 1912, Titanicul, nava devenita legenda, si-a inceput calatoria inaugurala din Southampton, Anglia cu destinatia New York. Cunoastem cu totii povestea tesuta in jurul scufundarii vasului, o poveste ce poarta insemnele rafinamentului si ale elegantei, Titanicul ramanand in istorie drept un simbol al luxului si al opulentei.

 

 

 

 

 

 

Astazi, la o suta de ani de la tragicul eveniment, suntem inca fascinati de bogatia decoratiunilor, de pasiunea orchestrei si nu in ultimul rand, de nobletea meniului preparat cu indemanare de bucatarii francezi la bordul acestei nave.

 

 

 

 

 

 

Atmosfera impresionanta a fost recreata cu un plus de relaxare si caldura de gazdele prietenoase de la The Harbour, care in seara de 29 august au reunit in cochetul restaurant din Piata Amzei cele mai bune vinuri si cele mai alese bucate. Chef Armand Dunand a incantat clientii restaurantului cu arome si mirosuri imprevizibile, aducand gatitul la rang de arta.


 

Intr-un cadru atent decorat, in care micile detalii au facut diferenta, o orchestra de tineri artisti si-a demonstrat talentul pe parcursul intregii seri, iar Cezar Ioan a adus localului un plus de atutenticitate, nedespartindu-se de pipa sa de capitan. Surpriza pregatita in seara aceasta nerabdatorilor gurmanzi a fost o mica sedinta foto cu gazdele, alaturi de capitanul vesel din spatele carmei.

 

 

 

 

 

 

Al saselea popas culinar organizat la The Harbour a adus pe mesele curiosilor vita, peste, dar si o multitudine de arome si condimente. Acompaniate de savuroasele vinuri Chateau la Verriere 2010 si Baldik Merlot, preparatele din meniul de pe Titanic, atent pregatite de Arnaud Dunand, Executive Chef la Epoque Hotel au adus in Piata Amzei satisfactia unei cine de clasa I.

 

 

 

Distribuie