• Share

Restrictii de circulatie in zona Unirii - Palatul Parlamentului, pentru desfasurarea Drift Grand Prix Romania

Restrictii de circulatie in zona Unirii - Palatul Parlamentului, pentru desfasurarea Drift Grand Prix Romania

Week-end-ul 22-23 octombrie va fi marcat in Bucuresti de Drift Grand Prix, o competitie auto care ii aduce la noi pe cativa dintre cei mai cunoscuti piloti ai acestui tip de curse. Dincolo de entuziasmul iubitorilor de drift, evenimentul aduce si restrictii de circulatie care vor afecta cateva bulevarde din centrul orasului.

 

restrictii drift grand prix piata constitutiei, bulevardul unirii, calea 13 septembrie, bulevardul libertatii

 

De joi, 20 octombrie, pana in dimineata zilei de luni, 24 octombrie, ora 6, nu se va circula pe bulevardele Unirii (pana la Piata Unirii) si Libertatii, pe o portiune a bulevardului 13 Septembrie (adiacenta Palatului Parlamentului) si nici in Piata Constitutiei, conform 4Tuning, partener media al evenimentului. Vineri dimineata, insa, se putea circula inca pe toata lungimea Caii 13 Septembrie si de la intersectia cu Bulevardul Libertatii pana la Piata Regina Maria. Potrivit aceleiasi surse, soferilor care doresc sa treaca prin Piata Constituiei, in zilele de 21, 22 si 23 octombrie, li se recomanda sa aleaga una din rutele ocolitoare, pe Splaiul Independentei, Bulevardul Regina Maria, Bulevardul Natiunile Unite si Strada Izvor.

 

Aceste restrictii vin dupa ce, in urma cu doua saptamani, traficul din Bucuresti a fost intrerupt pe mai multe artere principale cu ocazia Maratonului Bucurestiului.



Pentru mai multe detalii vizitati-ne la: http://www.4tuning.ro/Drift-Grand-Prix-Romania/restrictii-de-circulatie-in-centru-cu-ocazia-drift-grand-prix-of-romania-10906.html

Distribuie