• Share

Riuf 2015 - cel mai mare eveniment educational din Romania revine pe 3-4 octombrie in capitala

Riuf 2015 - cel mai mare eveniment educational din Romania revine pe 3-4 octombrie in capitala

 

Romanian International University Fair (RIUF) este locul de intalnire al celor mai importante universitati internationale si a persoanelor interesate de programele de studiu din strainatate. Ajuns la a XVII-a editie, RIUF ne-a pregatit o selectie de peste 80 de universitati care ne vor oferi informatii despre cele mai bune programe de studiu. Mai mult, experienta celor care au fost plecati sau inca sunt la studii in strainatate va fi impartasita la standurile universitatilor prezente la eveniment.

 

 

riuf 2015 bucuresti

 

 

Targul va avea loc pe 3-4 octombrie in Bucuresti, la Sala Palatului, pe 6 octombrie in Iasi, la Congress Hall Palas, iar pe 8 octombrie la Timisoara, la Hotel Continental. Daca nu reusiti sa regasiti facultatatea sau universitatea dorita prezenta printre expozantii de la targ, vor exista consilieri care va vor facilita procesul de aplicare pentru orice universitate din lume.

 

Pe site-ul RIUF puteti gasi programul complet al seminariilor, cu detalii despre fiecare speaker in parte si institutia pe care o reprezinta. Un element de noutate al editiei din acest an este lansarea primei academii antreprenoriale din Romania - EA (The Entrepreneurship Academy).

 

Daca doriti sa participati la acest eveniment, va trebui sa va inscrieti pe site-ul oficial RIUF, taxa de intrare pentru vizitatori fiind de 5 RON. Biletele pot fi achizitionate de la intrare.

Distribuie