• Share

Rokolectiv 2013 @MNAC

Rokolectiv 2013 @MNAC

 

Rokolectiv- Festivalul de Muzică Electronică şi Arte Conexe se află la a opta ediţie. Evenimentul organizat de Muzeul Naţional de Artă Contemporană oferă o experienţă artistică totală, de la instalaţii până la proiecţii de film şi performance-uri. Numele anunţate pe lista Rokolectiv de luna aceasta sunt alternativii John Talabot, Holy Other, Evian Christ, The Phantom, Village, Kuedo sau Coughy.

 

 

rokolectiv 2013

 

 

Programul festivalului desfăşurat în perioada 17-21 aprilie este următorul:

 

Miercuri 17.04: este prezentată expoziţia Waste Landscape la MNAC, compusă din peste 60 000 de cd-uri sortate şi asamblate în spectaculoasa instalaţie-simbol a festivalului, creaţia artiştilor Elise Morin şi Clemence Eliard;

 

Joi, 18.04: deschiderea oficială va avea loc în clubul Modern, cu apariţia live a lui Jaki Liebezeit, bateristul trupei de rock avant-garde CAN, alături de "fusionist-tribalistul " Burnt Friedman. Performance-urile continuă cu beat-urile semnate Kuedo, susţinute vizual de proiecţiile proiectului MFO, urmate de psihedelicul joc de şah muzical al chitaristului Coughy.

 

Vineri, 19.04: pe terasa de la MNAC noaptea se instalează pe ritmurile de hip-hop şi drone ale artiştilor Tri-Angle, Holy Other and Evian Christ, cărora li se alătură autohtona Hipdiebattery şi revelaţia scenei muzicale poloneze, Phantom.

 

Sâmbătă, 20.04: seara de 20 aprilie este un maraton al celor mai diverse ritmuri, de la rnb-ul eclectic, nuanţat de percuţii şi sunete de bass ale celor de la Village, până la DJ set-ul flamboiant al lui John Talabot. Noaptea continuă cu un after-party în club Modern pe 21.04, începând cu ora 6.

 

Citeste mai mult pe Postmodern.ro

Distribuie