• Share

Romania - Grecia: ce masuri au luat autoritatile si unde puteti vedea meciul daca nu mergeti pe stadion

Romania - Grecia: ce masuri au luat autoritatile si unde puteti vedea meciul daca nu mergeti pe stadion

 

Ultima sansa ca Romania sa poata intalni pe terenul de fotbal cele mai bune echipe din lumea intreaga se joaca pe 19 noiembrie la Bucuresti. Romania are sansa sa invinga Grecia in partida retur a meciului de baraj la Bucuresti, pe Arena Nationala, incepand cu ora 21.00.

 

La ce trebuie sa va asteptati, daca faceti parte dintre acei suporteri care vor merge pe stradion pentru a-i sustine pe tricolori? In primul rand, ar fi mai bine sa va lasati masina acasa sau pe una din strazile mai indepartate (asta daca nu aveti permis de acces in parcarile stadionului) si  trebuie sa stiti ca traficul va fi restrictionat in jururl Arenei incepand de la ora 15:00. Accesul spectatorilor va fi permis incepand cu 18.30.

 

 

romania grecia arena nationala bucuresti 2013

 

 

Nu stim cat de bine vor juca grecii, dar stim unde vor parca autobuzele si microbuzele care-i vor aduce pe unii dintre cei aproximativ 1000 de sustinatori ai lor: pe strada Vatra Luminoasa, aici circulatia masinilor urmand sa fie restrictionata.

 

Cei care merg de obicei pe stadion stiu deja regulile: nu se poate intra la meci cu alcool, materiale pirotehnice sau obiecte care pot pune in pericol siguranta sportivilor si sunt interzise inlcusiv pancartele cu mesaje rasiste, discriminatorii sau violente.

 

Se vor asigura de buna desfasurare a lucrurilor aproximativ 4000 de politisti si jandarmi, prezenti atat pe stadion, cat si la Aeroport, in aria Garii de Nord dar si in zonele turistice precum Centrul Vechi.

 

Biletele vandute online s-au epuizat dar nu e cazul sa va intristati daca ati ratat ocazia. Puteti vedea meciul cu prietenii intr-o seara in care atmosfera din majoritatea barurilor bucurestene va sta sub semnul fotbalului. Aveti de ales intre: Beraria Hanul cu Tei, Old Dublin Pub, The Address Club & LoungeChampions etc. (iar lista continua aici).

Distribuie