• Share

S-a lansat Lovely Design Hub, harta celor mai frumoase spatii de design din capitala

S-a lansat Lovely Design Hub, harta celor mai frumoase spatii de design din capitala

 

Toamna aceasta Bucharest Design Center lanseaza un nou proiect, Lovely Design Hub, prin care isi propune sa expuna publicului larg locurile din Bucuresti (cafenele, restaurante, concept-store-uri sau cladiri de birouri) care se deosebesc prin design-ul original, indraznet si proaspat.

 

Promotor al design-ului de calitate, Lovely Design Hub incurajeaza schimbarea la fata a Bucurestiului prin design, dar este totodata si un instrument prin care bucurestenii sau turistii pot identifica cu usurinta locurile unice prin aspectul lor exterior si interior.

 

Toate locurile care poarta "semnatura" Bucharest Design Center sunt evidentiate pe o harta virtuala a Bucurestiului, impreuna cu o galerie foto a fiecaruia. Printre primele locuri punctate pe harta se numara: Energiea Pub, Institute, The Cafe, Atelier Anda Roman, Casara Design, libraria Carturesti Verona, sediul agentiei de publicitate Headvertising, cladirea The Ark, Intro Design, Wagner Wagner Maison de la Porcelaine Cotroceni, sediul Hansen, Papiota Bar, Madame Pogany si Targul de bijuterie contemporana Autor. Pentru aplicatii si propuneri de includere pe traseul „BUCHAREST DESIGN CENTER – Lovely Design Hub” aveti la dispozitie adresa [email protected].

 

lovely design hub bucharest design centre harta locuri design

 

 

Olga Sanda (Bucharest Design Center) remarca faptul ca romanii (si nu numai) si-au dezvoltat aceasta “mica placere” de a-si petrece timpul in locuri inedite, de a transforma design-ul intr-un stil de viata: “Romanii sunt din ce in ce mai informati si mai entuziasti cand vine vorba de design si arte vizuale. Ne place sa aflam cat mai multe despre acest subiect, sa fim inconjurati de obiecte si lucruri frumoase, sa ne bem cafeaua in spatii inedite, invatam sa apreciem designul de calitate. Preocuparea pentru design este un semn al evolutiei, iar designul ca stil de viata apropie oamenii.” 

 

Aceasta divulga planurile de viitor ale Bucharest Design Center, prin care se doreste dezvoltarea si pe plan national, provocand turistii sa viziteze unele dintre cele mai speciale locuri din tara.

 

Bucharest Design Center, platforma de promovare a designerilor romani de produs, in relatie cu publicul intern si cu pietele externe, lansata in 2012, a ajuns la performanta de 30 de evenimente de promovare a tinerilor designeri de produs din Romania si doua evenimente de design international (sectiune romaneasca de design de produs in cadrul Graz Design Month 2013; eveniment dedicat la sediul Comitetului Economic si Social European de la Bruxelles, 2013).

 

Click pe foto pentru marire

lovely design hub carturesti lovely design hub the institute
lovely design hub the ark lovely design hub wagner portelan

Foto: Bucharest Design Center

Distribuie