• Share

S-a lansat The VandalList, site-ul dedicat cool-hunter-ilor

S-a lansat The VandalList, site-ul dedicat cool-hunter-ilor

 

Toata lumea stie ca de luni pana vineri se munceste, iar weekend-ul este dedicat distractiei. Cu toate acestea, unii dintre noi nu au rabdare sa vina a cincea zi a saptamanii si isi fac incalzirea prin cluburi sau la petreceri pretentioase inca de joi seara.

 

 

Asa s-a intamplat si pe 26 ianuarie, cand a avut loc lansarea oficiala a site-ului www.thevandallist.com, unul dintre putinele din spatiul virtual romanesc care se bazeaza pe conceptul de cool-hunting. Evenimentul intitulat The VandalList.com Launching Party a luat forma unei petreceri in stil mare intr-unul dintre locurile preferate de tinerii urbani iubitori de arta si lucruri frumoase, Fratelli Espresso Bar aka S.T.U.P. Squat B. Inca o dovada ca joi is the new Friday!

 

 

lansare the vandallist fratelli espresso stup squat b

 

 

Viscolul puternic, asemanat cu cel din iarna anului 1954, nu i-a impiedicat pe “vanatorii” de neobisnuit sa raspunda prezent la distractie, iar tineri designeri, jurnalisti, oameni de cultura sau artisti plastici au venit in numar mare pentru a celebra lansarea site-ului. Printre acestia s-a numarat si Ion Barladeanu, cel care a fost comparat cu Andy Warhol, artistul plastic specializat pe colaje pop art din ziare, reviste comuniste si nu numai. Strain de ritmul alert specific cluburilor, artistul, ale carei lucrari au fost expuse la Londra, Copenhaga, Basel, Paris alaturi de consacratii Andy Warhol si Marcel Duchamp, a stat intreaga seara retras, cu o privire ganditoare. Cu toate acestea, nu a ramas neobservat, cei prezenti la eveniment salutandu-l cu admiratie.

 

 

lansare site the vandallist stup squat b fratelli

 

 

Organizatorii nu au lasat la voie intamplarii nimic si au avut grija ca invitatii sa se simta fabulos! Au aranjat o masa plina cu delicatese alese, pachetele de primavara, frigarui de peste si pui sau orez cu ierburi si condimente, iar la intrarea in clubul luminat discret stateau doua hostesse zambitoare care au avut grija ca noii veniti sa fie intampinati cu un pahar delicios de punch cu mere si pepene galben. Toate acestea s-au desfasurat intr-un cadru muzical antrenant, Charlie Boy si Dj Limun fiind responsabili cu starnirea chefului de dans.

 

 

Despre site

 

the vandallist lansare

 


Conceptul de cool hunting a devenit foarte popular in ultima vreme datorita tinerilor dornici de a fi la curent cu tot ce este hip. The Vandalist si-a propus sa fie o sursa de inspiratie pentru cei interesati de stilul de viata urban, reunind intr-un singur spatiu arta tatuajelor, ultimele noutati in materie de hairstyling, designeri talentati care trebuie urmariti, evenimente cool, precum si cele mai noi locatii din Bucuresti.

 

Deoarece www.thevandallist.com este o platforma online care militeaza pentru un stil de viata inedit, nici la capitolul promovare nu s-a lasat mai prejos. Site-ul este sprijinit de o linie de tricouri marca The VandalList, al carei scop este sa sustina intru totul generatia careia nu ii este frica sa transmita un mesaj puternic. 

Distribuie