• Share

Samsung si Orasul Meu ies in oras la o plimbare foto pentru a-ti prezenta noul Galaxy Camera!

Samsung si Orasul Meu ies in oras la o plimbare foto pentru a-ti prezenta noul Galaxy Camera!

 

Incepand cu weekend-ul acesta iesim in oras, impreuna cu Samsung, pentru a face cele mai cool fotografii cu noul aparat foto Galaxy Camera. Treaba sta in felul urmator: in perioada 23 noiembrie - 15 decembrie te poti intalni cu fotograful Orasul Meu atat prin Bucuresti, cat si in Constanta, Timisoara si Cluj.

 

Pe paginile de Facebook Samsung Romania si Orasul Meu am creat o aplicatie speciala pentru aceasta campanie, unde poti vota evenimentul la care vrei sa ajungi, iar noi vom trimite fotograful la fata locului. Pozele vor fi incarcate instant pe Facebook, iar tu poti sa-ti alegi favorita prin butonul de "Intra in concurs" si sa patricipi la tragerea la sorti pentru un aparat Galaxy Camera. In plus, ai posibilitatea sa dai like fotografiilor care iti plac, sa le share-uiesti sau sa le downloadezi.

 

In 23 si 24 noiembrie ramanem in Bucuresti si ne intalnim la concertul We Have Band din Control de vineri. Sambata facem o plimbare foto prin Centrul Vechi, apoi dansam pana-n zori cu Kim Ann Foxman in Studio Martin.

 

De saptamana viitoare zburam si spre alte orase. Vineri, 30 noiembrie, salutam Marea Neagra din Constanta, iar de Ziua Nationala, sambata, ne intoarcem in capitala. Nu uita ca poti sa alegi evenimentele care te tenteaza din lista noastra de propuneri, care va fi publica din acest weekend.

 

Te vom tine la curent cu perindarea noastra fotografica pentru a ne asigura ca bifam cele mai interesante evenimente si ca tu vei fi alaturi de noi la cat mai multe dintre ele! Pana atunci, ne vedem in Control, Centrul Vechi si/sau Studio Martin. 

 

 

Distribuie