• Share

Scoala Altfel: Sa stii mai multe, sa fii mai bun!, o saptamana dedicata elevilor. Dar de ce?

Scoala Altfel: Sa stii mai multe, sa fii mai bun!, o saptamana dedicata elevilor. Dar de ce?

 

In 2014, Scoala Altfel transforma saptamana 7 - 11 aprilie intr-o saptamana a cunoasterii pentru elevii din toata tara, ce consta intr-un orar special format doar din activităţi cu caracter non-formal. Astfel, Să ştii mai multe, să fii mai bun! isi propune sa valorizeze talentele, competentele si preocuparile extra-scolare ale elevilor, in domenii cat mai diverse si interesante. 

 

 

scoala altfel romania bucuresti

 

 

Printre tipurile de activitati organizate in cadrul programului Scoala Altfel se numara activitati culturale, tehno-stiintifice, sportive, educatie pentru cetatenie democratica, promovarea valorilor umanitare, viata sanatoasa, ecologie, protectia mediului, educatie rutiera etc. Toate acestea se traduc in ateliere de teatru, dans, muzica, arte plastice, educatie cinematografica si media, competitii, mese rotunde, dezbateri, voluntariat, campanii de responsabilizare, proiecte comunitare, vizite de studii, tabere, parteneriate educationale si multe altele, menite sa-i implice activ pe elevi, pentru ca acestia sa poata asimila informatia relevanta si, mai mult, sa-si poata dezvolta abilitatile.

 

 

Cele mai interesante 10 activități desfășurate în cadrul săptămânii „Școala 
altfel: Să știi mai multe, să fii mai bun!” stabilite la nivelul fiecărui județ și 
al municipiului București, conform pct. 30-32, vor participa la competiția 
organizată la nivel național, de Ministerul Educației Naționale, conform unei 
proceduri ce va fi transmisă inspectoratelor școlare, până la data de 11 aprilie 
2014. 

Cele mai interesante 10 activități desfășurate în cadrul săptămânii Școala altfel: Să știi mai multe, să fii mai bun! stabilite atat la nivelul fiecarui judet, cat si la nivelul capitalei, vor participa la o competitie organizata de Ministerul Educatiei, desfasurata la nivel national. Un motiv in plus pentru ca profesorii si organizatorii acestor tipuri de activitati sa implementeze proiecte cu rezultate palpabile, in concordanta cu nevoile elevului.

Distribuie