• Share

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 12 - 18 mai 2014

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 12 - 18 mai 2014

 

Nicio saptamana fara distractie! E o deviza buna, pe care daca o vom respecta aproape ca la carte, va fi imposibil sa ne plictisim sau sa nu ne simtim bine in marele oras. Hai sa vedem ce planuri ne facem saptamana aceasta...

 

 

top evenimente romanian design week

 

 

Mariza (15 mai)

 

Este considerata noua legenda a muzicii fado, si va aduce pe scena Salii Palatului atmosfera minunatei poezii a muzicii traditionale portugheze. Bilete intre 85 si 215 lei.

 

 

Romanian Design Week 2014 (16 - 25 mai)

 

Designul, ca punte de comunicare intre comunitati, va fi din nou in atentia tuturor timp de o saptamana in cadrul Romanian Design Week 2014. Anul acesta, in centrul atentiei se afla spatiul colectiv. Ce veti putea vedea mai precis in aceasta saptamana? Graphic Design, Branding si Advertising // Arhitectura, Urban Planning si Interior Design // Fashion Design // Product Design // Lifestyle Design. Unde? La Palatul Camerei de Comert dar si in multe alte locuri din oras, care va fi impanzit de expozitii.

 

 

Noaptea Muzeelor 2014 (17 mai)

 

Asa cum ne-am obisnuit de cativa ani incoace, muzeele vor face noapte alba pe 17 spre 18 mai, in cadrul Noptii Europene a Muzeelor. Si sa nu aveti senzatia ca asta se intampla numai la Bucuresti. Va puteti bcura de vizite gratuite la muzee si in Cluj, Timisoara, Arad, Botosani, Constanta, Covasna, Brasov etc.

Distribuie