• Share

Sharkia, noul restaurant cu specific est-mediteranean din incinta hotelului Radisson Blu

Sharkia, noul restaurant cu specific est-mediteranean din incinta hotelului Radisson Blu

 

Vantul estic din regiunea Lavantului si-a schimbat directia si a ajuns in inima capitalei: Sharkia s-a transformat in restaurant si si-a dechis usile pentru gurmanzi in incinta hotelului Radisson Blu.

 

 

Chiar de la evenimentul de lansare, bucatarul sef al noului restaurant, Stefan Paraschiv, si-a demonstrat live talentul intr-ale gatitului est-mediteranean, invitand si participantii sa se implice activ. Astfel, acestia au aflat ca mare parte din ingredientele folosite sunt importate din tarile est-mediteraneene special pentru a pastra gustul original al preparatelor, parte din strategia hotelului de a promova alimentatia santoasa in toate restaurantele de care dispune in cadrul complexului.

 

 

 

restaurant sharkia radisson blu hotel est-mediteranean

 

 

 

“Cele mai importante atribute ale preparatelor din bucătăria est-mediteraneană sunt gustul şi bogatele valori nutriţionale, aşadar strategia restaurantului Sharkia se concentrează asupra calităţii excepţionale a preparatelor (garantată de ingredientele proaspete, autentice) şi mai puţin asupra elementelor de decor oriental - acest lucru ne diferentiază de locaţiile similare existente în Bucureşti.” a declarat Yilmaz Yildirimlar, Manager General Radisson Blu Hotel, Bucuresti şi Director Regional pentru Europa de Sud – Est.

 

 

Extra: Sharkia poartă denumirea unui vânt estic din regiunea Lavantului. Tradiţia spune că în fiecare seara, adierea vântului Sharkia suflă clopoţeii din faţa caselor, iar sunetul lor este semnalul care anunţă membrii familiei că a sosit ora la care trebuie să se adune cu toţii în jurul mesei pentru cină. 

 

 

Click pe foto pentru marire

sharkia restaurant radisson blu sharkia radisson bucuresti
sharkia restaurant radisson sharkia restaurant bucuresti
sharkia restaurant radisson sharkia restaurant

Distribuie