• Share

Sistemul de plata prin SMS, disponibil acum in toate statiile de metrou din capitala

Sistemul de plata prin SMS, disponibil acum in toate statiile de metrou din capitala

 

Cozi la ghisee, portmonee uitate acasa sau lipsa de timp? Metrorex iti vine in ajutor cu o veste imbucuratoare: sistemul de plata prin SMS s-a extins acum la nivelul intregii retele si iti ofera acces la calatoriile cu metroul cat ai spune... SMS.

 

Cu un mesaj la numarul 1700 poti sa achizitionezi una, doua sau 10 calatorii la pretul de 0,50 euro, 0,90 euro, respectiv 3,25 euro. Apropii telefonul de validatoarele speciale amplasate acum in toate statiile si, printr-un semnal sonor emis de acesta, ti se deschid toate usile pentru o calatorie cu metroul.

Pentru mai multe detalii, apeleaza numarul scurt 1826.

 

 

 

metrorex calatorie metrou sms acces metrou

 

 

 

Intr-adevar, validatoarele de SMS-uri au existat si in trecut in statiile de metrou bucurestene, insa era de un proiect pilot, in 7 dintre statii si care, prin validarea a 10 mii de calatorii de anul trecut pana acum, s-a dovedit a fi eficient si agreat de calatori. Motiv pentru care s-a si extins la nivelul intregii retele Metrorex.

 

Niste detalii tehnice: Serviciul de achiziţionare a titlurilor de călătorie folosind telefonul mobil se bazează pe tehnologia Data-Over-Voice, serviciu unic în lume, iar METROREX S.A. este singurul beneficiar al acestei tehnologii. Utilizând canalul de voce al telefonului mobil al clientului, Data-Over-Voice, asigură transferul mesajelor de tranzacţie online, extrem de sigur, eficient, wireless între punctul de vânzare (Terminal 2pay) şi Centrul de Procesare 2pay pentru aprobări de plată sau alte tranzacţii.

 

Atentie, se inchid usile!

Distribuie